Sikkerhed

Cyberkriminalitet er på sit højeste og i dag er it-sikkerhed mere vigtigt end nogensinde før med truslen om cybercrimes.

Med en løsning fra Netteam kan i trygt overlade ansvaret for sikkerheden til os, da vi som certificeret guldpartner kun arbejder med de nyeste teknologier fra Cisco.

Vi arbejder med sikkerhed i alle aspekter af jeres netværk. Er jeres fysiske net sikret mod tilslutning af uautoriserede enheder? Er jeres Wi-Fi delt op i et eller flere interne netværk? Er jeres Wi-Fi beskyttet med et certifikat?

Uanset hvordan jeres netværksløsning i dag måtte se ud, kan i vælge at outsource dele af eller hele opgaven til Netteam. Vi tager højde for at i skal have en sikker arbejdsplads. Uanset hvordan jeres organisation ser ud og om i er samlet på tværs af en eller flere lokationer.

Netteam er det fremtidssikre og enkle valg, hvis i vil frigøre ressourcer i it-afdelingen og optimere jeres it-setup. Med vores managed services øger i ikke bare jeres oppetid og sikkerhed. I tilfører ny energi til forretningen: mere tid, mere handlekraft og mere forretningsfokus.

SKI – Overordentligt smarte løsninger til det offentlige

Som SKI-godkendt it-leverandør kan vi tilbyde alle vores løsninger og managed services til det offentlige. Enkelt og ligetil – og i mange tilfælde as-a-service.

Hvorfor vælge Netteam?

Se alle services Arrow

Vores fokus er vores kunder. Igennem vores løsninger hjælper vi med at drive jeres forretning fremad med et sikkert og stabilt netværk og IT-setup i jeres virksomhed, så I kan fokusere på det, der er vigtigt for jer, og lade os om resten.

Netteam as-a-service

Hos Netteam styrker vi jeres forretning med sikre og fremtidsparate netværk – as-a-service. Med vores managed services øger I ikke bare jeres oppetid og sikkerhed. I tilfører ny energi til forretningen: Mere tid, mere handlekraft og mere forretningsfokus.
Se mere

ProSupport

Udforsk vores fleksible managed løsninger til netværksdrift, der sikrer jer et stabilt, sikkert og effektivt netværk – naturligvis med fuld support.
Se mere

SmartConnect

IT-løsninger og forbundethed bliver I højere grad viklet sammen og kompleksiteten øges derfor også. Derfor har vi skabt SmartConnect. En samlet og overskuelig løsning, hvor alt er forbundet på tværs – sikret og beskyttet.
Se mere

Managed LAN

Få et stabilt og skalérbart lokalt netværk – uden forstyrrelser og ’blind spots’. Altid opdateret, sikkert og til en fast pris.
Se mere
Se alle services Arrow

Toyota

Man skal gøre det, der er nødvendigt. For Toyota Danmark er det vigtigt at have troværdige samarbejdspartnere, som ikke forsøger at sælge dem noget, de ikke har brug for.

Niels Lynge

Senior Specialist, Systems & Infrastructure

Toyota Danmark

Køge Kommune

Vi kender folkene fra Netteam rigtig godt, så vi ved hvad vi får. De leverer gode, stabile løsninger, der tager højde for vores setup og vores organisation. De har som altid været agile og fleksible under implementeringen.

Ricki Sørensen

IT-driftschef

Køge Kommune

ReD Associates

Vi har altid haft en god dialog med Netteam og talt med den samme kontaktperson gennem mange år. Jeg kan godt lide, at Netteam har en vis størrelse, men heller ikke er så store, at vi bare er en lille bitte kunde i et kæmpe hus.

Søren Hassel

IT Manager

ReD Associates

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Vi skal kun kontakte én leverandør, når vi skal have fikset noget i vores netværk.

Søren Fink-Jakobsen

Direktør og partner

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Find det setup, der passer til jer

Fortæl os om jeres behov, så guider vi jer til den bedste ProSupport løsning. Kontakt os for at høre mere om alle mulighederne.

Kontakt