Konsulentbistand

Overlad ansvaret for jeres netværk til os – enten helt eller delvist – og få et sikkert og stabilt netværk, der altid er opdateret og i de bedste hænder.

Vores konsulenter er klar til at hjælpe dig

Når du indgår en aftale med Netteam, kan du være sikker på, at vi idenficerer den rette konsulent til opgaven. Vi har mere end 20 top certificerede tekniske Cisco konsulenter (CCIE, CCNP, CCNA) indenfor Netværk, Sikkerhed, Datacenter og Unified Communications, som kan erhverves på timebases eller til udførelse af fastpris-projekter.

Vores konsulenter løser konkrete opgaver samt større og mindre projekter over hele landet.

Cisco er en af verdens førende udbydere og leverandører indenfor udstyr til Netværk, uagtet om du er en lille enkeltmandsvirksomhed eller et større aktieselskab.

Toyota

Man skal gøre det, der er nødvendigt. For Toyota Danmark er det vigtigt at have troværdige samarbejdspartnere, som ikke forsøger at sælge dem noget, de ikke har brug for.

Niels Lynge

Senior Specialist, Systems & Infrastructure

Toyota Danmark

Køge Kommune

Vi kender folkene fra Netteam rigtig godt, så vi ved hvad vi får. De leverer gode, stabile løsninger, der tager højde for vores setup og vores organisation. De har som altid været agile og fleksible under implementeringen.

Ricki Sørensen

IT-driftschef

Køge Kommune

ReD Associates

Vi har altid haft en god dialog med Netteam og talt med den samme kontaktperson gennem mange år. Jeg kan godt lide, at Netteam har en vis størrelse, men heller ikke er så store, at vi bare er en lille bitte kunde i et kæmpe hus.

Søren Hassel

IT Manager

ReD Associates

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Vi skal kun kontakte én leverandør, når vi skal have fikset noget i vores netværk.

Søren Fink-Jakobsen

Direktør og partner

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Find det setup, der passer til jer

Fortæl os om jeres behov, så guider vi jer til den bedste ProSupport løsning. Kontakt os for at høre mere om alle mulighederne.

Kontakt