Netteam as-a-service

Fokusér jeres it-ressourcer der, hvor de gør mest gavn – og overlad jeres netværk til os. Vores services klarer driften, så I kan koncentrere jer om forretningen.

Vores services

Vores fokus er vores kunder. Igennem vores løsninger hjælper vi jer med at drive jeres virksomhed fremad med et sikkert, stabilt netværk og IT-setup i din virksomhed, så I kan fokusere på det, der er vigtigt for jer, og lade os om resten.

Netteam as-a-service

Hos Netteam styrker vi jeres forretning med sikre og fremtidsparate netværk – as-a-service. Med vores managed services øger I ikke bare jeres oppetid og sikkerhed. I tilfører ny energi til forretningen: Mere tid, mere handlekraft og mere forretningsfokus.
Se mere

ProSupport

Udforsk vores fleksible managed løsninger til netværksdrift, der sikrer jer et stabilt, sikkert og effektivt netværk – naturligvis med fuld support.
Se mere

SmartConnect

IT-løsninger og forbundethed bliver I højere grad viklet sammen og kompleksiteten øges derfor også. Derfor har vi skabt SmartConnect. En samlet og overskuelig løsning, hvor alt er forbundet på tværs – sikret og beskyttet.
Se mere

Managed LAN

Få et stabilt og skalérbart lokalt netværk – uden forstyrrelser og ’blind spots’. Altid opdateret, sikkert og til en fast pris.
Se mere
cover play

Kontakt vores netværksrådgiver

Hvis du vil vide mere om vores services – så kontakt en Netteam rådgiver, der kan fortælle hvilken løsning, der er den rette til jeres virksomhed.

Kontakt os

Toyota

Man skal gøre det, der er nødvendigt. For Toyota Danmark er det vigtigt at have troværdige samarbejdspartnere, som ikke forsøger at sælge dem noget, de ikke har brug for.

Niels Lynge

Senior Specialist, Systems & Infrastructure

Toyota Danmark

Køge Kommune

Vi kender folkene fra Netteam rigtig godt, så vi ved hvad vi får. De leverer gode, stabile løsninger, der tager højde for vores setup og vores organisation. De har som altid været agile og fleksible under implementeringen.

Ricki Sørensen

IT-driftschef

Køge Kommune

ReD Associates

Vi har altid haft en god dialog med Netteam og talt med den samme kontaktperson gennem mange år. Jeg kan godt lide, at Netteam har en vis størrelse, men heller ikke er så store, at vi bare er en lille bitte kunde i et kæmpe hus.

Søren Hassel

IT Manager

ReD Associates

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Vi skal kun kontakte én leverandør, når vi skal have fikset noget i vores netværk.

Søren Fink-Jakobsen

Direktør og partner

Dansk Arbejdsskadeforsikring