Netværk

Netværk er livsnerven i enhver moderne virksomhed. Det giver adgang til data, uundværlige driftssystemer og kommunikation i det hele taget. Og fungerer netværket ikke, kan det have alvorlige konsekvenser.

Netteam er som konsulent- og kompetencehus det fremtidssikre og enkle valg, hvis I vil optimere jeres IT-setup. Hos Netteam specialiserer vi os i managed services inden for netværk og sikkerhed. Det betyder i al sin enkelhed, at vi stiller et fast team til rådighed, der kan hjælpe med at fjerne kompleksitet og frigøre vigtige ressourcer i jeres virksomhed.

Ved at outsource – dele af eller hele – ansvaret, driften og vedligeholdelsen af jeres netværk til os, får I et sikkert, stabilt, opdateret og fremtidssikret netværk, der giver jer mere tid, handlekraft og fokus på netop jeres kerneforretning.

Med vores managed services øger I ikke bare jeres oppetid og sikkerhed. I tilfører ny energi til forretningen: Mere tid, mere handlekraft og mere forretningsfokus. Som en del af GlobalConnect tager vi højde for alle aspekter i jeres løsning. Både fiberen i jorden og services i skyen. Resultatet er et netværk uden svage led. Enkelt, sikkert og skalérbart fra første dag. Vi har kun ét fokus. Jer og jeres netværk. Derfor får I altid et fast team med stor forståelse for jeres forretning. På den måde sikrer vi sammenhængen, så I kan fokusere på det, der er vigtigt. At drive jeres forretning fremad.

Vi forstår at alle organisationer er forskellige – og at behovet for netværksløsninger og sikkerhed kan variere fra drift af et mindre netværk til den store og omfattende løsning på tværs af lokationer og landegrænser. Uanset hvad jeres behov er, kan vi skræddersy en løsning, så i kan læne jer tilbage og have ro i maven.

Toyota

Man skal gøre det, der er nødvendigt. For Toyota Danmark er det vigtigt at have troværdige samarbejdspartnere, som ikke forsøger at sælge dem noget, de ikke har brug for.

Niels Lynge

Senior Specialist, Systems & Infrastructure

Toyota Danmark

Køge Kommune

Vi kender folkene fra Netteam rigtig godt, så vi ved hvad vi får. De leverer gode, stabile løsninger, der tager højde for vores setup og vores organisation. De har som altid været agile og fleksible under implementeringen.

Ricki Sørensen

IT-driftschef

Køge Kommune

ReD Associates

Vi har altid haft en god dialog med Netteam og talt med den samme kontaktperson gennem mange år. Jeg kan godt lide, at Netteam har en vis størrelse, men heller ikke er så store, at vi bare er en lille bitte kunde i et kæmpe hus.

Søren Hassel

IT Manager

ReD Associates

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Vi skal kun kontakte én leverandør, når vi skal have fikset noget i vores netværk.

Søren Fink-Jakobsen

Direktør og partner

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Find det setup, der passer til jer

Fortæl os om jeres behov, så guider vi jer til den bedste ProSupport løsning. Kontakt os for at høre mere om alle mulighederne.

Kontakt