Support

Overlad ansvaret for jeres netværk til os – enten helt eller delvist – og få et sikkert og stabilt netværk, der altid er opdateret og i de bedste hænder.

Overlad driften til os

Lad Netteam stå for driften, så du kan være helt sikker på at dit netværk og sikkerhed altid er stabilt og up-to-date.
Vores Driftsafdelings opgave er blandt andet at sikre prioritering, eventuel eskalering samt rettidig respons på indkomne (netværks) alarmer og kunders forespørgsler.
Endvidere sikres det, at vore kontraktmæssige forpligtelser vedr. eksempelvis SLA overholdes.

Afdelingen varetager overvågningen af vores kunders systemer og der tages ejerskab af alle opgaver – store som små. Den enkelte driftsmedarbejder er involveret i den tekniske dialog omkring fejlretning, evt. i samarbejde med andre specialister.

Som kunde hos Netteam tildeles I et ”team”, når der tegnes en aftale. Dette team følger jeres virksomhed og sikrer, at fejlretning hurtigt og effektivt kan igangsættes, om det skulle være nødvendigt.
Vi afholder jævnligt møder med vores kunder, hvor repræsentanter for de respektive afdelinger ved Netteam deltager, så du altid ved hvem der har ansvaret. For når vi står for driften, står vi også med ansvaret for at din aftale kører hurtigt, stabilt og sikkert.

Toyota

Man skal gøre det, der er nødvendigt. For Toyota Danmark er det vigtigt at have troværdige samarbejdspartnere, som ikke forsøger at sælge dem noget, de ikke har brug for.

Niels Lynge

Senior Specialist, Systems & Infrastructure

Toyota Danmark

Køge Kommune

Vi kender folkene fra Netteam rigtig godt, så vi ved hvad vi får. De leverer gode, stabile løsninger, der tager højde for vores setup og vores organisation. De har som altid været agile og fleksible under implementeringen.

Ricki Sørensen

IT-driftschef

Køge Kommune

ReD Associates

Vi har altid haft en god dialog med Netteam og talt med den samme kontaktperson gennem mange år. Jeg kan godt lide, at Netteam har en vis størrelse, men heller ikke er så store, at vi bare er en lille bitte kunde i et kæmpe hus.

Søren Hassel

IT Manager

ReD Associates

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Vi skal kun kontakte én leverandør, når vi skal have fikset noget i vores netværk.

Søren Fink-Jakobsen

Direktør og partner

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Find det setup, der passer til jer

Fortæl os om jeres behov, så guider vi jer til den bedste ProSupport løsning. Kontakt os for at høre mere om alle mulighederne.

Kontakt