Managed LAN

Få hurtigt, sikkert og stabilt netværk til virksomheden – as-a-service. Slip for besværet, og fokusér på at drive jeres forretning fremad.

Har jeres virksomhed tid til langsomt internet?

Netværk er livsnerven i enhver moderne virksomhed, og jeres adgang til hele verden. Men det kan hurtigt blive en dyr tidsrøver, hvis det ikke fungerer. 

Med Managed LAN får I netværk-as-a-service. Vi tager hele ansvaret og sørger for, at jeres trådløse netværk altid er opdateret, sikkert og lever op til jeres hastighedskrav. 

Vores konsulenter sikrer, at jeres trådløse netværk installeres korrekt, så I undgår ’blind spots’ og usikre access points, der er lette mål for cyberangreb. 

Med vores Managed LAN får I hardware af høj kvalitet og automatiske opdateringer af al software. Og sikkerheden er naturligvis i top med beskyttelse fra GlobalConnects Next Generation Firewall og adgang til Netteam-support døgnet rundt.

Alt sammen til en fast månedlig pris – uden startomkostninger. Det har med andre ord aldrig været lettere at få et stærkt lokalt netværk.

cover play

Toyota

Man skal gøre det, der er nødvendigt. For Toyota Danmark er det vigtigt at have troværdige samarbejdspartnere, som ikke forsøger at sælge dem noget, de ikke har brug for.

Niels Lynge

Senior Specialist, Systems & Infrastructure

Toyota Danmark

Køge Kommune

Vi kender folkene fra Netteam rigtig godt, så vi ved hvad vi får. De leverer gode, stabile løsninger, der tager højde for vores setup og vores organisation. De har som altid været agile og fleksible under implementeringen.

Ricki Sørensen

IT-driftschef

Køge Kommune

ReD Associates

Vi har altid haft en god dialog med Netteam og talt med den samme kontaktperson gennem mange år. Jeg kan godt lide, at Netteam har en vis størrelse, men heller ikke er så store, at vi bare er en lille bitte kunde i et kæmpe hus.

Søren Hassel

IT Manager

ReD Associates

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Vi skal kun kontakte én leverandør, når vi skal have fikset noget i vores netværk.

Søren Fink-Jakobsen

Direktør og partner

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Find det setup, der passer til jer

Fortæl os om jeres behov, så guider vi jer til den bedste Managed LAN løsning. Kontakt os for at høre mere om alle mulighederne.

Kontakt