ProSupport

Overlad ansvaret for jeres netværk til os – enten helt eller delvist – og få et sikkert og stabilt netværk, der altid er opdateret og i de bedste hænder.

Alle organisationer er forskellige – og det samme er deres netværk. Med ProSupport får I en fleksibel netværksløsning, der passer præcis til jeres behov. Også i takt med at de ændrer sig.

Vores rådgivere står klar til at sammensætte præcis den ProSupport-pakke, der giver jer mest værdi. Uanset, om vi skal bidrage med en enkel beredskabsaftale, der giver tryghed i hverdagen – eller om vi skal påtage os det fulde ansvar for jeres netværk. For med ProSupport kan I få nøjagtig den netværks- og sikkerhedsløsning, der lever op til jeres krav.

En løsning med afsæt i jeres behov

Med ProSupport får I en fleksibel og skalérbar løsning til en fast månedlig pris – uden overraskelser. Når vi sammensætter jeres løsning, tager vi altid afsæt i jeres ambitioner, ressourcer og fremtidsplaner. Det betyder, at I kan skrue op eller ned i takt med at jeres virksomhed eller behov udvikler sig. Nemt og effektivt.

Den store fleksibilitet gør det lettere for jeres it-afdeling at være på forkant med det konstant skiftende trusselsbillede og undgå dyre flaskehalse, hvis der opstår ændringer i jeres organisation.

Uanset hvilken løsning I vælger, får I altid et fast team tilknyttet, som kender og forstår jeres forretning. Derfor er ProSupport er det oplagte valg for jer, der vil outsource dele af jeres netværk og sikkerhed – men altid være sikker på at have præcis den løsning, der passer til jeres behov her og nu.

cover play

Toyota

Man skal gøre det, der er nødvendigt. For Toyota Danmark er det vigtigt at have troværdige samarbejdspartnere, som ikke forsøger at sælge dem noget, de ikke har brug for.

Niels Lynge

Senior Specialist, Systems & Infrastructure

Toyota Danmark

Køge Kommune

Vi kender folkene fra Netteam rigtig godt, så vi ved hvad vi får. De leverer gode, stabile løsninger, der tager højde for vores setup og vores organisation. De har som altid været agile og fleksible under implementeringen.

Ricki Sørensen

IT-driftschef

Køge Kommune

ReD Associates

Vi har altid haft en god dialog med Netteam og talt med den samme kontaktperson gennem mange år. Jeg kan godt lide, at Netteam har en vis størrelse, men heller ikke er så store, at vi bare er en lille bitte kunde i et kæmpe hus.

Søren Hassel

IT Manager

ReD Associates

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Vi skal kun kontakte én leverandør, når vi skal have fikset noget i vores netværk.

Søren Fink-Jakobsen

Direktør og partner

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Find det setup, der passer til jer

Fortæl os om jeres behov, så guider vi jer til den bedste ProSupport løsning. Kontakt os for at høre mere om alle mulighederne.

Kontakt