SmartConnect

Én løsning. Ganske enkelt. Få branchens stærkeste managed netværk-løsning, som forener og overvåger både jeres fysiske forbindelse og alle dens digitale aspekter.

Alt forbundet

Vi forbinder hele jeres netværk i én samlet løsning, hvor alt arbejder sammen. Fra fiber i jorden til data i skyen. I virksomheden, på tværs af locations og ud i hele verden.

Få et fremtidssikret, skalerbart og sammenhængende IT-økosystem, som er tilpasset jeres forretning – både nu og i fremtiden.

Sikret

Med SmartConnect er jeres netværk overvåget og beskyttet 24/7/365.

Vi bygger netværksløsningen, så jeres data, infrastruktur og forretning er beskyttet af en struktur med fokus på ‘sikkerhed-først’.

I får adgang til omfattende sikkerhedsløsninger, som både overvåger, analyserer og reagerer på sikkerhedstrusler mod netværket med bl.a. firewalls og kryptering bygget ind i alle lag.

Ét samlet ansvar

I får den fulde pakke. Vi tager det fulde ansvar.

Alt for mange IT-løsninger er et kludetæppe af forskellige systemer og leverandører. Det øger risikoen for fejl og fatale huller i sikkerheden. Med SmartConnect samler vi det hele i én løsning håndteret af én partner for én fast pris.

Vi sørger for både rådgivning, implementering og drift, så I kan fokusere på det vigtigste: jeres forretning.

cover play

Toyota

Man skal gøre det, der er nødvendigt. For Toyota Danmark er det vigtigt at have troværdige samarbejdspartnere, som ikke forsøger at sælge dem noget, de ikke har brug for.

Niels Lynge

Senior Specialist, Systems & Infrastructure

Toyota Danmark

Køge Kommune

Vi kender folkene fra Netteam rigtig godt, så vi ved hvad vi får. De leverer gode, stabile løsninger, der tager højde for vores setup og vores organisation. De har som altid været agile og fleksible under implementeringen.

Ricki Sørensen

IT-driftschef

Køge Kommune

ReD Associates

Vi har altid haft en god dialog med Netteam og talt med den samme kontaktperson gennem mange år. Jeg kan godt lide, at Netteam har en vis størrelse, men heller ikke er så store, at vi bare er en lille bitte kunde i et kæmpe hus.

Søren Hassel

IT Manager

ReD Associates

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Vi skal kun kontakte én leverandør, når vi skal have fikset noget i vores netværk.

Søren Fink-Jakobsen

Direktør og partner

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Find det setup, der passer til jer

Fortæl os om jeres behov, så guider vi jer til den bedste løsning. Kontakt os for at høre mere om alle mulighederne.

Kontakt