3 måneder med vores nye CEO, Olof Ottoson, ved roret.

Dato: 17.08.2021

Vi har bedt Olof om at sætte et par ord på den første tid samt hans tanker for fremtiden.

De første tre måneder som CEO er gået. Hvad er dine tanker og indtryk efter din ankomst?

Jeg ser en stor fordel i, at jeg kommer fra en stilling i GlobalConnect-gruppen, hvor Netteam er en del af vores tilbud. I den forbindelse har samarbejdet, og frem for alt kundeleverancerne, altid fungeret godt. Derudover gør mit mange års samarbejde med Cisco tilsammen med min baggrund fra System Integrator, at jeg føler mig hjemme i Netteam.
Det, jeg ser i Netteam, er en fantastisk forretning med medarbejdere, der gerne vil gøre en forskel for vores kunder. Jeg ser først og fremmest et kompetencehus, hvor vores vigtigste ressource er vores konsulenter og Presale. Samlet ser jeg et team på i alt 50 medarbejdere – hver især med unikke kompetencer, høj anciennitet og massive mængder af erfaring.

Hvad er Netteams konkrete plan og prioritering for resten af 2022?

Verden forandrer sig lige nu og Netteam er på mange måder også et hus i forandring. Virksomheder er i dag 100% afhængige af, at deres netværks infrastruktur er vedligeholdt og kører stabilt, og har derfor brug for en partner, som forstår dem, og deres virksomheds behov. Den opgave vil vi hos Netteam gerne spille en stor rolle i, hvorfor Netteam/GlobalConnect har Managed Services øverst på hylden. Derudover har vi trimmet og udvidet vores driftsafdeling, så vi sikrer, at vi hele tiden lever op til den efterspørgsel, vi oplever. Men vigtigst af alt er, at vi lytter til kunden og deres virkelighed. Det er vores kompetence, de køber og vores erfaring med at implementere og drifte et sikkert netværk.

Hvad er visionen for Netteam i fremtiden?

Vores mål er, at Netteam kan levere en bekymringsfri og altid up-to-date netværksinfrastruktur. 
Og for at komme i mål med de mere langsigtede planer og visioner kræver det, at vi dedikerer vores tid til at få strammet op på vores interne processer og systemer, foruden at koncentrere os om vores kunder, som altid vil være vores primære fokus.
Vi har et ønske om at få strømlinet forretningen, så vi kan gøre os endnu mere gældende. Vi har allerede et godt greb i markedet, men vi vil gerne være endnu bedre, og drage fordel af vores tætte konstellation med GlobalConnect, som jo giver os den unikke mulighed for at sælge ”End-to-end” løsninger.