Event

Cisco LIVE 2023 Amsterdam

Kom med Netteam til Cisco Live i Amsterdam fra den 6.-10. februar 2023.

Kort fortalt

Vi hos Netteam er enormt glade for at kunne åbne for tilmelding til Cisco LIVE i Amsterdam fra den 6.-10. februar 2023.

Cisco Live leverer uddannelse og inspiration til teknologi-interessenter verden over. Det er den førende konference for Cisco-kunder og dets partnere for at få ny viden og til at opbygge fællesskab omkring Ciscos produkter.

Cisco Live er den konference, hvor de bedste og dygtigste hoveder inden for IT kommer for at lære. De fem dages konference vil med være spækket med kreativitet, praktisk knowhow og give dig mulighed for at uddanne dig til din digitale fremtid.

Følg med i det officielle Cisco Live-program her.

 

Hvorfor deltage?

Fællesskab

Fællesskab

Mød Cisco, ledere og andre ligesindede for at diskutere dine unikke tekniske eller forretningsrelaterede spørgsmål og udfordringer. Netværk med andre deltagere og bliv klogere i de tekniske sessioner.
Uddannelse

Uddannelse

Fordyb dig i de fem dage med sessioner, praktisk træning og 1:1 møder. Lær om Ciscos produkter, teknologier og tjenester for at hjælpe dig med at øge din succes. Valider dine færdigheder med en gratis Cisco-certificeringseksamen.
Inspiration

Inspiration

Hør oplæg fra Ciscos ledere og andre brancheledere om fremtidens vision. Lær af førende partnere og Cisco-eksperter i World of Solutions.
Underholdning

Underholdning

Ugen ville ikke være komplet uden den årlige Cisco Live Celebration. Yderligere aktiviteter omfatter receptioner i World of Solutions, sociale medier Tweet Ups, live musik og meget mere.

Konferencen varer

5

Dage

Mere end

1000

Sessioner

Opdag

10

Techology Tracks