Danske fragtmænd

Redesignet telefoni giver tilfredse kunder

At half-past eight the door opened, the policeman appeared, and, requesting them to follow him, led the way to an adjoining hall.

Du har erfaring med at gennemskue kunders forretnings-udfordringer og evner at designe robuste løsninger, baseret på de nyeste netværks teknologier. Vil du være en del af en spændende transformationsrejse med fantastiske kollegaer? Så leder vi efter lige præcis dig!

Ligesom os, synes du, at netværket er kernen i enhver virksomhed, og drives af at finde den bedste IT-løsning, sammen med vores kunder. Da vi i øjeblikket er på en spændende transformationsrejse, hvor vi udbygger vores netværksdrift og Network-as-a-Service forretning til at udfordre traditionel netværksdrift, vil dette også være dit fokusområde.

45

Billetter

Designing with Base UI is a smooth experience all around.

8 T

God underholdning

Base UI is the best starting point for your promo site.

90

Forbedret

Explore early concepts or pioneer new design patterns.

3

Speakers

We built it to help you create a beautiful website.

Sikkerhed på alle områder

For godt to år siden introducerede den japanske bilgigant så verdens første dedikerede brintbil, Toyota Mirai. Her er eneste udledning fra udstødningsrøret rent vand. Og endnu flere nye teknologier er i støbeskeen – herunder biler med selvkørende teknologier. Det er gode eksempler på, hvorfor Toyota derfor altid sørger for, at alle sikkerhedssystemer er up to date. I forhold til koncernens danske netværk sørger den nye firewall fra Cisco for at skabe synlighed og bekæmper effektivt avanceret malware både før, under og efter et angreb. Netteam hjælper med løbende at vurdere trusselsbilledet og tilpasse systemet, så der er styr på sikkerheden helt fra hovedkontoret i København og ud til den enkelte slutkunde hos Toyotas knap 70 salgssteder rundt om i landet. Samtidig er der fokus på medarbejdernes personlige adfærd.

Vi var faktisk påbegyndt en oprydning med et andet firma, men det gik ikke godt. Nu har vi i stedet fået en effektiv og standardiseret løsning fra Netteam, som kører stabilt og er meget, meget let at vedligeholde

– Vi arbejder hele tiden med at udvikle vores sikkerhedspolitik. For eksempel er phishing oppe i tiden. Derfor har vi lavet nogle ‘falske’ phishing-tests, hvor vi sætter en baseline for, hvor mange brugere, der ryger i fælden og for eksempel klikker på et forkert link. Og så følger vi op med løbende undervisning og uddannelse af vores medarbejdere, forklarer Niels Lynge.

Man skal gøre det, der er nødvendigt

For Toyota Danmark er det vigtigt at have troværdige samarbejdspartnere, som ikke forsøger at sælge dem noget, de ikke har brug for. Effektivitet og eliminering af spild ligger dybt i Toyotas virksomhedskultur. Det står ligefrem beskrevet som ‘just-in-time’ i koncernens produktionsfilosofi (også kendt som LEAN), at man “skal gøre det, der er nødvendigt, når det er nødvendigt”.

– Det er jo hele tiden en afvejning. Vi skal gøre det nødvendige, men ikke spilde ressourcerne. Og man får ikke et godt samarbejde med en leverandør, der oversælger. Det er vigtigt. Sælgere kan man finde mange af. Det svære er at finde en god samarbejdspartner, og dét er Netteam, siger Niels Lynge.

Læs mere om Cisco Firepower Next-Generation Arrow

Toyota

Man skal gøre det, der er nødvendigt. For Toyota Danmark er det vigtigt at have troværdige samarbejdspartnere, som ikke forsøger at sælge dem noget, de ikke har brug for.

Niels Lynge

Senior Specialist, Systems & Infrastructure

Toyota Danmark

Køge Kommune

Vi kender folkene fra Netteam rigtig godt, så vi ved hvad vi får. De leverer gode, stabile løsninger, der tager højde for vores setup og vores organisation. De har som altid været agile og fleksible under implementeringen.

Ricki Sørensen

IT-driftschef

Køge Kommune

ReD Associates

Vi har altid haft en god dialog med Netteam og talt med den samme kontaktperson gennem mange år. Jeg kan godt lide, at Netteam har en vis størrelse, men heller ikke er så store, at vi bare er en lille bitte kunde i et kæmpe hus.

Søren Hassel

IT Manager

ReD Associates

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Vi skal kun kontakte én leverandør, når vi skal have fikset noget i vores netværk.

Søren Fink-Jakobsen

Direktør og partner

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Kontakt os, hvis du har du spørgsmål til dette event.

Hvis du vil vide mere om vores services – så kontakt en Netteam rådgiver som kan fortælle dig hvilken løsning der er den rette til din virksomhed.

Kontakt