Netteam

Netteam – det enkle og sikre valg

Med vores managed services øger I ikke bare jeres oppetid og sikkerhed. I tilfører ny energi til forretningen: Mere tid, mere handlekraft og mere forretningsfokus.

Hos Netteam styrker vi jeres forretning med sikre og fremtidsparate netværk – as-a-service. Med vores managed services øger I ikke bare jeres oppetid og sikkerhed. I tilfører ny energi til forretningen: Mere tid, mere handlekraft og mere forretningsfokus.

Hos Netteam specialiserer vi os i managed services, der i al sin enkelhed hjælper med at fjerne kompleksitet og frigøre vigtige it-ressourcer i jeres virksomhed. Resultatet er en hverdag med mere overskud. Ved at overføre ansvaret for jeres netværk og kommunikationsløsninger til os, får I nemlig mere tid, mere handlekraft og mere forretningsfokus. Og selvfølgelig et sikkert, stabilt og et altid opdateret setup. Gå på opdagelse i vores services og se, hvordan vi kan hjælpe jer med at drive jeres forretning fremad.

cover play

Toyota

Man skal gøre det, der er nødvendigt. For Toyota Danmark er det vigtigt at have troværdige samarbejdspartnere, som ikke forsøger at sælge dem noget, de ikke har brug for.

Niels Lynge

Senior Specialist, Systems & Infrastructure

Toyota Danmark

Køge Kommune

Vi kender folkene fra Netteam rigtig godt, så vi ved hvad vi får. De leverer gode, stabile løsninger, der tager højde for vores setup og vores organisation. De har som altid været agile og fleksible under implementeringen.

Ricki Sørensen

IT-driftschef

Køge Kommune

ReD Associates

Vi har altid haft en god dialog med Netteam og talt med den samme kontaktperson gennem mange år. Jeg kan godt lide, at Netteam har en vis størrelse, men heller ikke er så store, at vi bare er en lille bitte kunde i et kæmpe hus.

Søren Hassel

IT Manager

ReD Associates

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Vi skal kun kontakte én leverandør, når vi skal have fikset noget i vores netværk.

Søren Fink-Jakobsen

Direktør og partner

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Kontakt vores pro-support rådgiver

Hvis du vil vide mere om vores services – så kontakt en Netteam rådgiver, der kan fortælle hvilken løsning, der er den rette til jeres virksomhed.

Kontakt