Danske fragtmænd

Hos Danske Fragtmænd er netværket essentielt

Samarbejdet mellem Danske Fragtmænd og Netteam har udviklet sig meget begyndende fra telefoniløsninger frem til, at Netteam har overtaget hele Danske Fragtmænds netværksopsætning og opgaver – og har infrastrukturen på det hele.

For Danske Fragtmænd er det vigtigt at have et personligt forhold og ikke blot et leverandørforhold – og det føler de i høj grad, at de har med Netteam. Herunder ved, at Danske Fragtmænd føler, at Netteam altid har levet op til opgaven, ikke bare i forbindelse med de kontrakter, der har været, men også i forbindelse med de problemer Danske Fragtmænd har haft.

”Når man taler om forholdet mellem leverandør og kunde, er der mange, der bruger ordet partnerskab. Det er sjældent, at det faktisk er rigtigt, men i det her tilfælde med Netteam har vi faktisk en partner, som vi har stolet på rigtig meget, stoler på lige nu og kommer til at stole på i fremtiden”
Ulf Preisler, IT-direktør, Danske Fragtmænd.

cover play

Toyota

Man skal gøre det, der er nødvendigt. For Toyota Danmark er det vigtigt at have troværdige samarbejdspartnere, som ikke forsøger at sælge dem noget, de ikke har brug for.

Niels Lynge

Senior Specialist, Systems & Infrastructure

Toyota Danmark

Køge Kommune

Vi kender folkene fra Netteam rigtig godt, så vi ved hvad vi får. De leverer gode, stabile løsninger, der tager højde for vores setup og vores organisation. De har som altid været agile og fleksible under implementeringen.

Ricki Sørensen

IT-driftschef

Køge Kommune

ReD Associates

Vi har altid haft en god dialog med Netteam og talt med den samme kontaktperson gennem mange år. Jeg kan godt lide, at Netteam har en vis størrelse, men heller ikke er så store, at vi bare er en lille bitte kunde i et kæmpe hus.

Søren Hassel

IT Manager

ReD Associates

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Vi skal kun kontakte én leverandør, når vi skal have fikset noget i vores netværk.

Søren Fink-Jakobsen

Direktør og partner

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Kontakt vores pro-support rådgiver

Hvis du vil vide mere om vores services – så kontakt en Netteam rådgiver, der kan fortælle hvilken løsning, der er den rette til jeres virksomhed.

Kontakt