Cisco

Flyt telefoni i skyen med Webex Calling

Vi sætter i denne video sammen med Ciscos produktspecialist fokus på at flytte telefoni fra on-premise til cloud'en med Ciscos Webex Calling, herunder integrationen med Microsoft Teams.

Det ligger i Ciscos DNA at bygge administrationsværktøjer.

Ciscos Webex Calling er et cloud-baseret telefonsystem, der håndterer alle de vigtigste opkalds- og digitale mødefunktioner, som i har brug for. Slip for bekymringer om dyre omkostninger, kompleksitet og opdateringer ved at overlade ansvaret til Netteam. Netteam har været certificeret Cisco Gold Partner siden 2015 med spidskompetencer indenfor security, netværk, collaboration og datacenter. Vi sætter sammen med produktspecialist hos Cisco Danmark, Victor Leschly Ørnby, fokus på fordelene ved Webex Calling, herunder bl.a. integrationen med Microsoft Teams.

cover play

Toyota

Man skal gøre det, der er nødvendigt. For Toyota Danmark er det vigtigt at have troværdige samarbejdspartnere, som ikke forsøger at sælge dem noget, de ikke har brug for.

Niels Lynge

Senior Specialist, Systems & Infrastructure

Toyota Danmark

Køge Kommune

Vi kender folkene fra Netteam rigtig godt, så vi ved hvad vi får. De leverer gode, stabile løsninger, der tager højde for vores setup og vores organisation. De har som altid været agile og fleksible under implementeringen.

Ricki Sørensen

IT-driftschef

Køge Kommune

ReD Associates

Vi har altid haft en god dialog med Netteam og talt med den samme kontaktperson gennem mange år. Jeg kan godt lide, at Netteam har en vis størrelse, men heller ikke er så store, at vi bare er en lille bitte kunde i et kæmpe hus.

Søren Hassel

IT Manager

ReD Associates

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Vi skal kun kontakte én leverandør, når vi skal have fikset noget i vores netværk.

Søren Fink-Jakobsen

Direktør og partner

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Kontakt vores pro-support rådgiver

Hvis du vil vide mere om vores services – så kontakt en Netteam rådgiver, der kan fortælle hvilken løsning, der er den rette til jeres virksomhed.

Kontakt