Socialpædagogernes Landsforbund

En skræddersyet løsning til Socialpædagogerne

Socialpædagogernes Landsforbund har valgt en Managed LAN løsning fra Netteam. Her slipper de for al besvær, der måtte være, ved at overlade hele ansvaret for netværket til vores erfarne eksperter.

Hos Socialpædagogernes Landsforbund har de valgt at outsource deres netværk og drift af servere til Netteam, for at udnytte deres ressourcer og kompetencer bedst muligt. Og så ønsker de at kunne trække på eksperter og erfaring, og af den grund har de valgt en Managed LAN løsning. Se videoen og hør mere om den løsning, Netteam har implementeret og deres foreløbige oplevelse gennem Anders Due-Boje, digitaliseringsmedarbejder- og projektleder hos Socialpædagogernes Landsforbund.

I en Managed LAN løsning som de har hos Socialpædagogerne, er alt inklusiv. Der er opsætning af udstyr, konfiguration, implementering og daglig drift. Det vil sige, at de får en samlet løsning hos Netteam, hvor vi tager ansvaret for hele deres netværk.
Emil Bundgaard Bloch-Sørensen, Key Account Manager, Netteam

 

Toyota

Man skal gøre det, der er nødvendigt. For Toyota Danmark er det vigtigt at have troværdige samarbejdspartnere, som ikke forsøger at sælge dem noget, de ikke har brug for.

Niels Lynge

Senior Specialist, Systems & Infrastructure

Toyota Danmark

Køge Kommune

Vi kender folkene fra Netteam rigtig godt, så vi ved hvad vi får. De leverer gode, stabile løsninger, der tager højde for vores setup og vores organisation. De har som altid været agile og fleksible under implementeringen.

Ricki Sørensen

IT-driftschef

Køge Kommune

ReD Associates

Vi har altid haft en god dialog med Netteam og talt med den samme kontaktperson gennem mange år. Jeg kan godt lide, at Netteam har en vis størrelse, men heller ikke er så store, at vi bare er en lille bitte kunde i et kæmpe hus.

Søren Hassel

IT Manager

ReD Associates

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Vi skal kun kontakte én leverandør, når vi skal have fikset noget i vores netværk.

Søren Fink-Jakobsen

Direktør og partner

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Kontakt vores pro-support rådgiver

Hvis du vil vide mere om vores services – så kontakt en Netteam rådgiver, der kan fortælle hvilken løsning, der er den rette til jeres virksomhed.

Kontakt