Dansk arbejsskadeforsikring

Dansk Arbejdsskadeforsikring A/S valgte en fremtidssikret løsning

Dansk Arbejdsskadeforsikring A/S har fremtidssikret sin netværksinfrastruktur ved at vælge en komplet løsning, hvor fiberlinjer, hardware og support bliver leveret af en og samme leverandør. Og sikkerheden er også kommet i top.

At implementere og drive et netværk er ofte en kompleks opgave: Fiberlinjen kommer fra én leverandør, netværks- udstyret fra en anden og access-punkterne fra en tredje. Og sker der fejl, bruger man dyrebar tid på at kontakte leverandørerne en efter en – uden at vide hvor det er gået galt, hvem der bærer ansvaret, og hvor lang tid der går, inden problemet er fikset.

Vi var faktisk påbegyndt en oprydning med et andet firma, men det gik ikke godt. Nu har vi i stedet fået en effektiv og standardiseret løsning fra Netteam, som kører stabilt og er meget, meget let at vedligeholde..

Løsningen er en Managed LAN-løsning

I Dansk Arbejdsskadeforsikring A/S har direktør og partner Søren Fink-Jakobsen, grebet det anderledes an. Han har valgt at få implementeret en Managed LAN-løsning, hvor hele netværks-setup’et og supporten leveres af én og samme leverandør. Selv elektrikeren, der monterer udstyret, og teknikerne, der konfigurerer løsningen, er med i leverancen.
”Vores netværk er absolut kritisk infrastruktur for os. Kommunikation er livsnerven i vores virksomhed, så netværksinfrastrukturen skal være i topkvalitet. Samtidig stiller vi høje krav til sikkerheden,” fortæller Søren Fink-Jakobsen.

Benchmarking af leverandørerne

Han gik i gang med at screene markedet for IT- virksomheder, der kunne levere en turn-key netværksløsning. Og med en veldefineret model i hånden pegede han en række leverandører ud og bad dem komme med deres bedste løsningsforslag. Forslagene benchmarkede han op mod hinanden ift. pris, produkter og services. ”Og så var det bare at vælge den bedste leverandør.”
Valget faldt på Netteam, som er en del af GlobalConnect koncernen.

Flytning satte skub i tingene

Dansk Arbejdsskadeforsikring A/S stod over for at skulle flytte til nye lokaler på Herlev Ringvej. Flytningen viste sig at være en god lejlighed til at gentænke virksomhedens netværks-setup og få samlet alle elementer under én løsning fra én leverandør.

Da først det var besluttet, at det var Netteam, der skulle implementere løsningen, gik det hurtigt. Og Søren Fink-Jakobsen har kun ros tilovers for forløbet.
”Vi stod i en kompakt flytteproces, hvor vi skulle være færdige ret hurtigt. Det var vigtigt, at vi fik gjort tingene
i den rigtige rækkefølge, og her var folkene fra Netteam helt fremme i skoene. De forstod vores forretning og kom løbende med proaktive forslag til, hvordan vi kunne gøre tingene bedst. Vi fik sågar indlemmet indretningsarkitekten i forløbet, så vi også fik ordnet kabler og lofter i ét hug. Det har været en kæmpe fornøjelse.”

Outsourcing af det trivielle arbejde

Netteams Manged Network-løsning går under navnet METEC (Managed End-to-End Connectivity) og er ideel til små og mellemstore virksomheder, der ikke selv råder over en stor IT-afdeling. Og fordi netværksressourcer er dyre at hyre ind, og overvågning af netværksudstyr ikke er det sjoveste, man kan foretage sig i en IT-afdeling, har Dansk Arbejdsskadeforsikring med implementeringen af METEC formået at outsource det dyre, trivielle rutinearbejde, som også er en del af driften i en netværksafdeling.

Fremtidssikret løsning

Hos Dansk Arbejdsskadeforsikring A/S er Søren Fink- Jakobsen mere end tilfreds med METEC-løsningen.
”Vi valgte Netteam, fordi de kan honorere vores krav om garanti for oppetid og lynhurtig support. Og vi vil have den nyeste og bedste sikkerhed. Ikke bare nu, men også i fremtiden. Ved at outsource vores netværks-setup – vores linjer, vores hardware osv. – har vi opnået lige præcist det.”
”Vi er en virksomhed i vækst – vi startede fem og er 15 i dag og ansætter fortsat. Så vi er afhængige af en netværks- løsning, der kan skaleres, og som kræver et minimum af vedligehold. Og det har vi til fulde fået i samarbejdet med Netteam.”

Læs mere om Cisco Firepower Next-Generation Arrow

Toyota

Man skal gøre det, der er nødvendigt. For Toyota Danmark er det vigtigt at have troværdige samarbejdspartnere, som ikke forsøger at sælge dem noget, de ikke har brug for.

Niels Lynge

Senior Specialist, Systems & Infrastructure

Toyota Danmark

Køge Kommune

Vi kender folkene fra Netteam rigtig godt, så vi ved hvad vi får. De leverer gode, stabile løsninger, der tager højde for vores setup og vores organisation. De har som altid været agile og fleksible under implementeringen.

Ricki Sørensen

IT-driftschef

Køge Kommune

ReD Associates

Vi har altid haft en god dialog med Netteam og talt med den samme kontaktperson gennem mange år. Jeg kan godt lide, at Netteam har en vis størrelse, men heller ikke er så store, at vi bare er en lille bitte kunde i et kæmpe hus.

Søren Hassel

IT Manager

ReD Associates

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Vi skal kun kontakte én leverandør, når vi skal have fikset noget i vores netværk.

Søren Fink-Jakobsen

Direktør og partner

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Kontakt vores pro-support rådgiver

Hvis du vil vide mere om vores services – så kontakt en Netteam rådgiver, der kan fortælle hvilken løsning, der er den rette til jeres virksomhed.

Kontakt