Jobs

Gode resultater kræver gode mennesker. Hos Netteam køber vi ind på personlighed over brancheerfaring – og vi vægter læring og udvikling højt. Vi er altid på udkig efter nye kollegaer, så følg med i vores jobopslag her.
Se ledige stillinger

21

År på bagen

44

Medarbejdere

162

Solgte MLAN sager

8978 stk

Antal solgte routere i 1100-serien

Se ledige stillinger

Konsulenter søges

Fuldtidsstilling – Lokation: Lynge, København
Vil du arbejde i en virksomhed med fuld knald på udvikling? Netteam arbejder for at bringe stabilt og skalerbart netværk ud til alle slags kunder. Til lige netop dette mangler vi konsulenter til vores team. Vores kunder har travlt, og det betyder at vi har travlt! Vi udvider derfor vores team af konsulenter indenfor følgende Cisco områder: FirePower, ISE, Wi-Fi, SD-WAN og routing/switching.
Læs mere

Konsulent til længerevarende projekter søges

Fuldtidsstilling – Lokation: København og Østjylland
Vi vil gerne gøre en signifikant forskel for vores kunder og derfor mangler vi flere dygtige konsulenter. Skal du med på rejsen? I øjeblikket har rigtig mange af vores større kunder enormt travlt og efterspørger derfor endnu mere assistance fra vores side. Det betyder at vi – med glæde – nu udvider vores team af konsulenter, der arbejder med lange projekter (kaldet fastmandsaftaler). Helt konkret vil det sige, at 80% af din tid vil blive allokeret til disse.
Læs mere

Send din uopfordrede ansøgning til Netteam

Fuldtidsstilling – Lokation: København og Østjylland
Netteam søger løbende nye medarbejdere, der kan være med til at styrke vores kompetencer.
Læs mere

Toyota

Man skal gøre det, der er nødvendigt. For Toyota Danmark er det vigtigt at have troværdige samarbejdspartnere, som ikke forsøger at sælge dem noget, de ikke har brug for.

Niels Lynge

Senior Specialist, Systems & Infrastructure

Toyota Danmark

Køge Kommune

Vi kender folkene fra Netteam rigtig godt, så vi ved hvad vi får. De leverer gode, stabile løsninger, der tager højde for vores setup og vores organisation. De har som altid været agile og fleksible under implementeringen.

Ricki Sørensen

IT-driftschef

Køge Kommune

ReD Associates

Vi har altid haft en god dialog med Netteam og talt med den samme kontaktperson gennem mange år. Jeg kan godt lide, at Netteam har en vis størrelse, men heller ikke er så store, at vi bare er en lille bitte kunde i et kæmpe hus.

Søren Hassel

IT Manager

ReD Associates

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Vi skal kun kontakte én leverandør, når vi skal have fikset noget i vores netværk.

Søren Fink-Jakobsen

Direktør og partner

Dansk Arbejdsskadeforsikring

Mød os på Sociale Medier

Hvis du vil vide mere om vores services – så kontakt en Netteam rådgiver, der kan fortælle hvilken løsning, der er den rette til jeres virksomhed.