Netteam byder velkommen til Nicolai Fogh

Netteam har netop ansat tre af Danmarks allerdygtigste netværksteknikere. En af dem er Nicolai Fogh, som kommer med 19 års erfaring og en CCIE-certificering inden for Routing/Switching. Nicolai bor i Fredericia og er tilknyttet Netteams kontor i Skanderborg.

Hvorfor har du valgt at skifte til Netteam?

Jeg har længe tænkt på at ryste posen, så det krævede ikke de store overvejelser, da jeg blev kontaktet af Netteams konsulentchef. Vi tog en snak om Netteams fremtidsplaner, og det lød rigtig attraktivt. Jeg kommer fra en koncern med 1500 medarbejdere, hvor det kan være svært at gøre den helt store forskel i dagligdagen. Det får jeg bedre mulighed for hos Netteam. Det virker som et sted, hvor tingene kan lade sig gøre uden de helt store dikkedarer.

 

Hvad er dine forventninger til fremtiden hos Netteam?

Som Guldpartner er der stort fokus fra Cisco, og der sker rigtig meget i øjeblikket. Nogle vil kalde det en revolution, hvordan det hele bliver softwarebaseret. Det kommer buldrende som et godstog og skaber nogle forventninger til guldpartnerne om udvikling – og det er ikke til debat. ”Jeg glæder mig rigtig meget til at være med til at være en af primus motorerne på Netteams udvikling i forhold til Cisco’s DNA – Digital Network Architecture”

 

En af Netteams kerneværdier er, at vi altid skal være tæt på vores kunder. Netteams mål er ikke en høj udfaktureringsgrad, men at vi tager os tid til kunden. Hvad er din holdning til det?

Det er den helt rigtige måde at gøre det på. Det er let at komme ind i to dage og sætte noget op, og så er vi alle sammen videre. Det er noget helt andet at skabe en langvarig relation til kunden. Det er vigtigt, at man tager sig tid. Det er langtfra sådan det er alle steder – men det er sådan, det skal være.

 

En anden af Netteams kerneværdier er, at vores medarbejdere altid skal være uddannet bedst muligt. Hvad betyder det for dig?

Vi arbejder i en branche, hvor personlig udvikling er altafgørende, fordi det går så stærkt. Det, der var moderne i går, er forældet i dag. Det kræver både nogle faglige, mentale og tidsmæssige ressourcer at holde sig opdateret, hvilket min nye arbejdsgiver forstår”.

 

Følg med i nyhederne hér på hjemmesiden når vi på fredag også byder velkommen til Tom Stampe, som ligeledes er blevet en del af Danmarks stærkeste konsulentteam, hér i Netteam. 

Ønsker du at høre mere om hvad Netteam kan gøre for din virksomhed så udfyld nedenstående kontaktformular og vi tager fat i dig.