Netteam er på SKI 50.07

Netteam er blandt vinderne af godkendte leverandører på SKI 50.07!

Efter hårdt arbejde og en lang rejse, er det med stor stolthed og glæde, at vi kan informere om, at Netteam er blevet udvalgt som leverandør på den offentlige indkøbscentral SKI’s netop offentliggjorte IT-rammeaftale 50.07.

Netteam er med på aftalen under Netværk og IT-sikkerhed som kan anvendes af alle offentlige myndigheder, institutioner, regioner og andre godkendte enheder/institutioner under staten.

Som indkøber inden for det offentlige, kan du dermed benytte Netteam som leverandør på netværksprodukter og IT-sikkerhedsprodukter. Det betyder at det vil det være muligt både at købe enkelte produkter, tilbehør og samlede løsninger – og på nogle områder kan det være on-premise løsninger eller cloud-baserede løsninger.

Vi inviterer lige nu til et seminar på Sjælland og i Jylland, hvor du kan høre om mulighederne ved at bruge Netteam som leverandør på SKI-aftalen. På seminaret kan du høre nærmere om hvilke produkter Netteam er på SKI-aftalen med.

Vi glæder os til at gå en spændende fremtid i møde og fremvise Netteams kompetencer, løsninger og services mod offentlige kunder i hele Danmark.

Ønsker du at høre mere kan du kontakte Sales Director Hans Knudsen på hwk@netteam.dk

Kom til seminar om SKI 50.07

Deltag på vores kommende seminar og få fuldt overblik over dine muligheder om Netværk og IT-sikkerhedsløsninger når du handler på SKI 50.07.

Du kan tilmelde dig til seminaret som finder sted i Fredericia og i Gladsaxe. Læs mere og tilmeld dig via nedenstående links. 

D. 17. Sep. hos Audi i Fredericia: https://bit.ly/2Z1hBPi

D. 19. Sep. hos Audi i Gladsaxe: https://bit.ly/2Z2cRJt

Vi glæder os til at byde dig velkommen!