Seminarer på Sjælland

Tidligere seminarer

Netteam Network Update

På dette seminar giver Netteam en fuld opdatering på router/switching-området, fra de helt gamle serier til de seneste nye lanceringer. Dertil kigger vi mod fremtiden: Hvor er dit netværk idag, hvad kan du forvente i fremtiden og hvad bør du forholde dig til med den udvikling der sker lige nu?
Herunder vil vi fokusere på Cisco SD-WAN som nu kører på alle Cisco’s eksisterende router-serier. Vi giver også en en opdatering på Cisco DNA som blev lanceret for over et år siden.

Netteam Collaboration Update

Idag handler det ikke om hvor du arbejder, men hvordan. Det handler om at samarbejde mere effektivt når som helst, hvor som helst!
På dette seminar kan du høre om de nyeste lanceringer fra Cisco Collaboration, herunder den seneste store nyhed: Webex Teams.

Netteam Cybersecurity Update

Cyberangreb bliver stadig mere komplekse og virksomheder står overfor den største digitale udfordring til dato. Sofistikerede malware, ransomware og phishingangreb er blot nogle af de typer angreb der rettes mod virksomheder.
På seminaret får du en opdatering på de seneste nyheder indenfor cybersecurity, præsenteret af Cisco’s ekspertteam. Dertil introducerer vi Netteams Security Lab og om eftermiddagen giver vi dig mulighed for at få erfaring med de nyeste produkter på vores demosession.

Netteam Network Update

Et af de vigtigste emner på Cisco Live i Barcelona var virksomhedernes netværk og hvordan man klarer de udfordringer der følger i kølvandet på den stigende grad af digitalisering i erhvervslivet. Med afsæt i dette inviterer vi i samarbejde med Cisco til seminar tirsdag d. 6. marts, hvor vi opdaterer dig på de største netværksnyheder fra Barcelona og går i dybden med en række banebrydende produkter og features.

Netteam Security Update

Gik du glip af Cisco Live i Barcelona og muligheden for at holde dig opdateret på fremtidens IT-sikkerhedsløsninger? Så fortvivl ej – i kølvandet på Cisco Live afholder vi et spændende seminar, hvor vi deler ud af de messens guldkorn.

Du kan forvente et spændende program, hvor tre af Cisco Danmarks eksperter guider dig igennem de vigtigste nyheder fra Barcelona, og så får du et unikt indblik i, hvordan du kan gøre din virksomheds IT-infrastruktur tidssvarende via Cloud, Stealthwatch, Email Security, AMP og Umbrella.

The Network. Intuitive. seminar

Fulgte du med, da Cisco i sommeren 2017 lancerede en ny æra af netværk – The Network. Intuitiv.? Så spids ørerne, for du har nu mulighed for at hoppe med på bølgen med Ciscos kommende produktnyhed SDA (Software Defined Access).
Vi inviterer til seminar i samarbejde med Cisco, hvor vi opdaterer dig på Network. Intuitiv., og vi giver dig et unikt indblik i SDA – en revolutionerende feature, der automatiserer processer og er selvlærende i kampen mod nuværende og fremtidige sikkerhedstrusler. Det er helt enkelt intuitivt!

Netteam Meraki Update

Er du nysgerrig på Cisco Meraki – et af markedets nemmeste og billigste netværksløsninger? Så gå ikke glip af muligheden for at høre mere, når vi inviterer til seminar i samarbejde med Cisco.
Her får du et unikt indblik, når Cisco-eksperten Peter Andersen guider dig igennem Meraki og dets features. Du får herudover en forsmag på nogle af de spændende produktnyheder, som udkommer i løbet af efteråret.

Netteam Mobility Update

Tag kontrol over din virksomheds mobile enheder!
Vi glæder os til at byde velkommen, når Cisco-eksperterne Peter Andersen og Tue Frei Nørgaard fortæller om de nyeste produkter og tendenser inden for mobile device management. Seminariet giver dig et indblik i, hvordan du kan sikre din virksomheds mobile enheder på farten, og du får en unik forsmag på et af efterårets store produktnyheder: Apple Security Connector.

Netteam Ransomware Update

Hvordan sikrer din virksomhed sig mod ransomware?
Deltag på Netteams Ransomware Update d. 12 september og få svar på dette!
Vi glæder os til at byde dig velkommen, når Cisco-eksperterne Jan Minche og Mikael Grotrian opdaterer dig om de seneste hændelser, trusler og løsninger inden for IT-sikkerhed. Første del af seminaret tager afsæt i aktuelle hændelser. Anden halvdel dykker ned i Ciscos sikkerhedsarkitekturiske metode.

Netteam Cloud & Collaboration Update

Netteam og Cisco inviterer til netværksmøde for IT-professionelle som ønsker at holde sig opdateret på de nyeste teknologier fra Cisco.
Du får mulighed for at høre om de nyeste Cloud-produkter, Cisco Spark og Meraki, samt en opdatering fra Cisco Live i Berlin, hvor Cisco Danmarks tekniske direktør, Henrik Stær, præsenterer de vigtigste highlights.