Indlæser Begivenheder

Netværk og IT-sikkerhedsopdatering

Webinar for mindre og mellemstore virksomheder

Torsdag 11. Juni

Få en fuld opdatering på netværksløsninger og IT-sikkerhed

På Netteams næste webinar har vi fuldt fokus på at opdatere vores deltagere på de mest relevante områder inden for netværk og IT-sikkerhed, sammen med Cisco.

Mød ekspert Rene Andersen som vil give indsigt i hvordan Cisco’s forskellige produkter matcher specifikke kundegrupper og behov. Hér vil vi have specielt fokus på mindre og mellemstore virksomheder og organisationer, som bl.a. Catalyst 1000 serien er bygget til. I denne sektion gennemgår vi sammen med Cisco en bred portefølge af switch-produkter, men du vil også kunne høre om cloud network, samt funktions og supportsiden af produkterne.

I vores program kan du også høre om de mest aktuelle IT-sikkerhedsprodukter og hvordan andre virksomheder takler udfordringerne med online kriminalitet. Cisco Security-ekspert Kristian von Staffelt giver et overblik over hvordan man beskytter sig mod tidens største trusler. Vi vil have fuldt fokus på produkter og nye teknologier, og som deltager vil du få inspiration til hvordan en relevant sammensætning af IT-sikkerhedløsninger kan se ud til din virksomhed – og hvordan du kan komme igang med det samme!

 

Webinaret sendes live torsdag d. 11 juni fra kl. 9.00 – 10.40.

OBS! Seminaret er d. 13. maj konverteret til dette webinar. Har du allerede tilmeldt dig seminaret, modtager du automatisk en invitation med link til webinaret. 

Seminaret tirsdag d. 9. juni i Horsens udgår og bliver erstattet med ovenstående webinar.

Tilmelding til webinaret er lukket. Skriv dig op til vores nyhedsbrev, eller følg Netteam for at få besked om næste seminar: Facebook · LinkedIn.
Tak for din interesse.

Mød på webinaret

  • Kristian von Staffeldt, Cisco Systems Engineer

  • Rene Andersen, Cisco Technical Solution Architect

Programmet

9.00 - Velkomst
9.10

IT-sikkerhedsløsninger

Hvordan klarer man tidens største trusler med de nyeste IT-sikkerhedsteknologier?

I dette indlæg vil vi sætte fokus på den seneste version af Cisco Next Generation Firewall (Firepower 6.6) og se på de relevante management-muligheder. Sammen med Cisco vil vi fokusere på mindre og mellemstore virksomheder og grave ned i nogle af de nye features og use-cases som har relevans for dette segment.

Endvidere vil vi tage et skridt tilbage og tage en holistisk sikkerhedsbetragtning ift. hvordan man sammensætter forskellige best-of-breed-teknologier. Hér vil vi bl.a. fokusere på AMP for Endpoints og Cisco Umbrella med on-premise komponter i én samlet og effektiv sikkerhedsløsning.

9.40

AMP for Endpoints og Cisco Umbrella

Hør om tidens største trusler: Malware og medarbejderadfærd

Arbejder dine medarbejdere hjemmefra eller på farten? Hør om hvordan du sikrer din virksomhed med Cisco Umbrella.

Malware er blevet en af tidens største trusler hackere udvikler konstant nyt og mere avanceret malware, der nemt trænger igennem almindelige antivirus- og beskyttelsessystemer. Især mindre erhverv er derfor nødt til at opruste. Hør om AMP for Endpoints og hvordan du kommer igang med det samme.

10.10

Netværk: Klassisk vs. Cloud Netværk

Hvordan matcher forskellige produkter specifikke kundegrupper og behov?

Udvalget er stort inden for netværksretninger og løsninger. Vi vil i indlægget her vise hvordan de forskellige produkter matcher specifikke kundegrupper og behov, med særligt fokus på mindre og mellem store virksomher og organistationer, som bl.a. Catalyst 1000 serien er bygget til.

I denne sektion gennemgår vi sammen med Cisco en bred portefolio af switch produkter: Hør bl. a. om den nylige refresh af Catalyst 2K/3K/4K/6K til Catalyst 9000 og om Catalyst 2960L som har fået en afløser i form af Catalyst 1000 serien.

Er du nysgerring på cloud netværksløsninger vil du få en kort intro til Cisco’s Meraki MS og Meraki GO-produkter.

Hør også om funktions og supportsiden af produkterne hvor vi også vil kommer rundt om garanti/service, adgang til software opdateringer og teknisk hjælp.

10.40 - Afslutning og spørgsmål - Tak for deltagelsen v. Netteam

Dagens program

 

09.00 – Velkomst v. Netteam
09.10 – IT-sikkerhed: Hvordan klarer man tidens største trusler med de nyeste IT-sikkerhedsteknologier?
09.40 – AMP og Umbrella: Hør om tidens største trusler: Malware og medarbejderadfærd
10.10 – Netværksløsninger: Hvordan matcher forskellige produkter specifikke kundegrupper og behov?
10.40 – Spørgsmål, afslutning og tak for idag

.

Tilmeld dig

Tilmelding til webinaret er lukket. Skriv dig op til vores nyhedsbrev, eller følg Netteam for at få besked om næste seminar: Facebook · LinkedIn.
Tak for din interesse.