Indlæser Begivenheder

Exclusive Briefing for IT-ansvarlige i det offentlige

Hør om løsninger inden for Netværk, IT-sikkerhed, Datacenter og Outsourcing på 50.07 og 50.22 aftalerne.

Audi Gladsaxe 25. Feb

Få praktisk indsigt i netværk, IT-sikkerhedsløsninger, datacenter og outsourcing inden for SKI 50.07 og 02.22 aftalerne.

Elementer som netværk, IT-sikkerhed, datacenter og outsourcing er en vigtig del af en velfungerende IT-infrastruktur. Mange IT-afdelinger i det offentlige er i disse år udfordret af at skulle opgradere og fremtidssikre deres IT-infrastruktur både i forhold til driftssikkerhed og driftsøkonomi. Samtidig hermed skal løsningerne efterleve komplekse krav i relation til lovgivningen og slutbrugernes behov.

Med Datakommunikationsaftalen samt SKI 02.22 og den nye 50.07 aftale, kan man som IT-afdeling i det offentlige benytte GlobalConnect som leverandør af netværk, internet, Anti-DDoS samt datacenter og Netteam som leverandør på netværksprodukter og IT-sikkerhedsprodukter. Det betyder, at det vil være muligt både at købe enkelte produkter, tilbehør og samlede løsninger på SKI aftalerne.

På denne Version2 Briefing, som i samarbejde med Netteam og GlobalConnect afholdes i Fredericia den 6. februar fra kl 8.30 – 14.30, får du praktisk indsigt i SKI 50.07 og 02.22 aftalerne, og du får inspiration og hands-on eksempler på hvordan Netteam og GlobalConnect kan levere it til offentlige it-afdelinger.

Den 6. februar afholder samme arrangement i Fredericia. Ønsker du at deltage i dette arrangement, kan du tilmelde dig her.

 

Exclusive Briefing for IT-ansvalige i det offentlige hos Audi i Gladsaxe
Adressen er:

Turbinevej 1, 2860 Søborg

 

Tilmelding til seminaret er lukket. Skriv dig op til vores nyhedsbrev, eller følg Netteam for at få besked om næste seminar: Facebook · LinkedIn.
Tak for din interesse.

Dagens agenda

08.30 - Registrering og morgenmad
08.55

Velkommen og intro v. Netteam og GlobalConnect

 

.

09.15

Cisco’s forretning og hvordan man i Danmark skaber værdi gennem partnerne til de offentlige

v. Henrik Stæhr, Teknisk Chef, Cisco

 

.

09.45

Fokus på IT-sikkerhed

v. Tue Frei Nørgaard, Technical Solutions Architect at Cisco Danmark

I dette oplæg kan du høre mere om, hvordan man sikrer netværket hos kommuner og andre offentlige instanser i Danmark, hvad er de vigtigste problemstillinger i 2020, og hvilke IT-sikkerhedsprodukter kan du benytte dig af på SKI 50.07

10.45 - Pause og networking
11.00

Fokus på netværk

v. Rene Andersen, System Engineer Tech Lead Catalyst Switching, Cisco Danmark

I dette oplæg kan du høre mere om hvordan fremtidens intuitive netværk ser ud, hvilke muligheder giver det for kommuner og andre offentlige instanser i Danmark, og hvilke muligheder er der for netværksprodukter i SKI 50.07

12.00 - Frokost
12.45

Co-location: hør om ydelserne på SKI 02.22 - Delaftale 2 Co-location

v. Tore Heide Villund, VP, GlobalConnect

Overvejer I at placere jeres data hos en ekstern leverandør eller burde i måske overveje det? I dette indlæg kan du høre om SKI 02.22 Co-location og om hvilke overvejelser man som kommune eller anden offentlig instans bør gøre sig, hvis man overvejer at skifte eget datacenter ud til fordel for en løsning i et eksternt datacenter, herunder hvad det fx betyder for en IT-organisation i jeres kommune eller offentlige instans.

13.30 - Kaffe og kage
13.45

Outsourcing af IT-drift hos offentlige kunder

v. Kim Burmeister Nielsen, Director, Business Development at GlobalConnect

Digitaliseringsstyrelsen har netop i november måned 2019 udsendt en ”cloudvejledning” som skal hjælpe offentlige myndigheder med at beslutte hvornår cloudservices er en god ide. I kraft af GlobalConnects store erfaring med IT-outsourcing for kommuner og andre offentlige instanser kan du i dette indlæg høre om GlobalConnects erfaringer på området samt om hvilke overvejelser man som kommune eller offentlig instans bør gøre sig, hvis man overvejer at outsource hele eller dele af jeres IT-drift.

14.30 - Afrunding, tak for i dag

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Program

08.30 – Registrering og morgenmad
08.55 – Velkommen og intro v. Netteam og GlobalConnect
09.15 – Indlæg v. Cisco, Henrik Stæhr, Teknisk Chef
09.45 – Fokus på IT-sikkerhed
10.45 – Pause og networking
11.00 – Fokus på netværk
11.45 – Frokost
12.30 – Co-location, hør om ydelserne på SKI 02.22 – Delaftale 2 Co-location
13.15 – Kaffe og kage
13.45 – Outsourcing af IT-drift hos offentlige kunder
14.30 – Afrunding og tak for idag

 

 

          Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Tilmelding til seminaret er lukket. Skriv dig op til vores nyhedsbrev, eller følg Netteam for at få besked om næste seminar: Facebook · LinkedIn.
Tak for din interesse.