Indlæser Begivenheder

Datacenter/HyperFlex Update

Datacenter · Kundecase Idealcombi · HyperFlex · Azure · ACI

Lynge · 4. juni

TIlmelding

Tilmelding til seminaret er lukket. Skriv dig op til vores nyhedsbrev, eller følg Netteam for at få besked om næste seminar: Facebook · LinkedIn.
Tak for din interesse.

Mød på seminaret

  • Hans Donnerborg, Cisco Danmark

  • Arne Burlund, Idealcombi

  • Bjarne Madsen, Cisco Danmark

  • Torben Nelausen, Microsoft

Få en fuld opdatering på Ciscos datacenter-løsninger, hvor vi går i dybden med UCS platformen, HyperFlex og ACI.

 

Er du fuldt opdateret på Ciscos datacenter-løsninger? Det bliver du på dette seminar.

Vi starter dagen med et grundigt indblik i Ciscos UCS server platform, der i år fejrer 10 års jubilæum. Derefter fortæller CIO Arne Burlund om Idealcombis nye datacenterløsning, som Netteam har været projektleder på.

Inden frokost serverer vi seneste nyt om HyperFlex – markedets bedste platform for multi hypervisor miljøer. Her får du en teoretisk gennemgang af arkitekturen i HyperFlex tilsat en online demo.

Dagens næstsidste oplæg handler om Microsofts Azure og integrationen med Ciscos infrastruktur. Vi runder seminaret af med ACI, der er lettere end nogensinde at implementere – også for kunder med små og mellemstore datacentre. Hans Donnerborg fra Cisco Danmark fortæller hvorfor – og hvilke fordele ACI giver din virksomhed.

 

Seminaret afholdes tirsdag d. 4. juni i vores lokaler i Lynge.
Adressen er:

Vassingerød Bygade 3 DK-3540 Lynge

Dagens agenda

08.30 - Morgenmad
8.55 - Velkomst v. Netteam
9.00

Datacenter / UCS

Præsentation v. Hans Donnerborg, Cisco Danmark

Ciscos UCS server platform fejrer 10 års jubilæum. Platformen anvendes i dag af mere end 63.000 Cisco-kunder over hele verden, bl.a. fordi den giver større produktivitet, skalerbarhed og mindre samlede ejeromkostninger i datacenteret. Hør om arkitekturen i løsningen og de reference designs, hvor UCS anvendes.

9.45

Kundecase om ny datacenterløsning

Præsentation v. CIO Arne Burlund, Idealcombi

Hør CIO Arne Burlund fra Danmarks største producent af vinduer og døre fortælle om Idealcombis nye datacenterløsning, som Netteam har været projektleder på. Arne Burlund fortæller om behov, udfordringer og løsninger i forbindelse med projektet, der har givet øget performance, større effektivitet og samtidig nedbragt driftsomkostningerne.

 

10.15 - Pause
10.30

HyperFlex

Præsentation v. Bjarne Madsen, Cisco

Kom og hør, hvordan HyperFlex i dag er den bedste platform for multi hypervisor miljøer – med branchens bedste ydeevne, skalering og understøttelse af flere hypervisorer samlet i én enkel løsning. Bjarne Madsen gennemgår seneste nyt i HyperFlex, bl.a. de nye muligheder for skalering med HX-serien, udvidet online opgradering og management, samt overvågning og integration med Cisco Intersight. Her får du en teoretisk gennemgang af arkitekturen i HyperFlex tilsat en online demo.

11.45 - Frokost
12.30

Microsoft Azure

Præsentation v. Torben Nelausen, Microsoft

Torben Nelausen fra Microsoft gennemgår netværksydelser i Azure og mulighederne for at bruge Cisco i Azure. Bliv klogere på connectivity og IaaS/netværksydelser –  hør, hvad andre gør, og hvordan du undgår at miste kontrollen med dit netværk.

13.30 - Kaffe og kage
13.45

ACI

Præsentation v. Hans Donnerborg, Cisco Danmark

Det er nemt at komme i gang med ACI – også for kunder med små og mellemstore datacentre. ACI er simpelt at implementere og integrere med det virtuelle servermiljø, og både opstart, drift, udvidelse og integration med andre miljøer er lettere end nogensinde. Med ACI er tidligere tiders kompleksitet i driften af et datacenter nu afløst af overblik, hurtig reaktion og kort vej fra beslutning til drift.

14.45 - Tak for i dag

Datacenter / HyperFlex Update

Dagens program

08.30 Morgenmad
08.55 Velkomst v. Netteam
09.00 Datacenter / UCS
09.45 Kundecase om ny datacenterløsning, Idealcombi
10.15 Pause
10.30 HyperFlex
11.45 Frokost
12.30 Microsoft Azure
13.30 Kaffe og kage
13.45 ACI
14.45 Tak for i dag

          Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Tilmelding

Tilmelding til seminaret er lukket. Skriv dig op til vores nyhedsbrev, eller følg Netteam for at få besked om næste seminar: Facebook · LinkedIn.
Tak for din interesse.