Indlæser Begivenheder

Intuitive Networking Seminar 2018

Onsdag 24. Oktober ∙ Århus - Torsdag 25. Oktober ∙ Valby

Tag med til Cisco’s kommende seminar og få en snak om det nyeste inden for Software Defined Network

Onsdag d. 24. oktober i Århus og torsdag d. 25. oktober i Valby, afholder Cisco Danmark deres Intuitive Networking Seminar, hvor der bliver kigget tilbage på året der er gået siden lancereringen af The Network. Intuitive. Netteam er på plads begge steder, hvor du kan møde vores konsulenter og få en snak om den seneste udvikling på området.


Netteams mål er at have de ypperste ressourcer til at kunne servicere vores kunder, og ser udviklingen indenfor Software Defined Network som en evolution i et ellers traditionelt netværkssetup. Vi stræber i Netteam efter at være én af de førende inden for denne udvikling, hvorfor vi har opbygget og fortsætter udbygningen af vores eget DNA/SDN Lab til test og udviklingsformål – for netop at kunne tilbyde vores kunder en professionel service med de bedste kompetencer.

På lige fod med DNA/SDN, ser vi Security som et andet område med en kontinuerlig udvikling, som også kræver de ypperste kompetencer. Vi ser et sammenfald inden for disse to områder, hvor kompleksiteten og udviklingen vil ændre vores tilgang og måde at tænke på.


Vi glæder os til at møde dig på seminaret hvor vi står klar til en snak.

Du kan tilmelde dig seminaret i enten Århus eller Valby på Cisco’s side her.