Indlæser Begivenheder

Infosecurity 2019

Er du opdateret på det nyeste indenfor cybersecurity? Vi står klar til at rådgive dig ved det kommende Infosecurity event i maj 2019.

 

 

Digitaliseringen og det stigende antal forbundne enheder gør det smartere og mere effektivt at føre forretning. Dog medfører udviklingen også en række ulemper. Cyberkriminalitet er i dag en af de største trusler i erhvervslivet, og et hackerangreb kan have store konsekvenser for virksomheder.

Ved det kommende Infosecurity event i d. 1.-2. maj i Øksnehallen i København stilles der skarpt på cybersecurity. Her kan du få et unikt indblik i, hvordan du kan gøre din virksomheds IT-infrastruktur tidssvarende og i stand til at modstå de nyeste former for hackerangreb.

Netteam er igen i år repræsenteret, og vi står klar ved vores stand, hvor vi ønsker at rådgive dig omkring sikkerhedprodukter og -løsninger, der kan skabe værdi for netop din virksomhed. Herudover har du mulighed for at sparre og erfaringsudveksle med nogle af verdens bedste IT-rådgivere der også vil være at finde på messen.

Din gratis adgang til Infosecurity 2019

Registrér dig til messen ved at klikke hér: Gratis registrering til Infosecurity 2019

 

Vi glæder os til at se dig på messen d. 1.-2. maj. Adressen er:

Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København V.

Få gratis adgang til Infosecurity 2019

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.