Indlæser Begivenheder

Infosecurity 2018

Er du opdateret på det nyeste indenfor IT-sikkerhed? Vi står klar til at rådgive dig ved det kommende Infosecurity event i maj 2018.

Udfyld nedenstående formular og modtag Netteams registreringskode til Infosecurity, som giver gratis adgang.

Bliv kontaktet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

 

Digitaliseringen og det stigende antal forbundne enheder gør det smartere og mere effektivt at føre forretning. Dog medfører udviklingen også en række ulemper. Cyberkriminalitet er i dag en af de største trusler i erhvervslivet, og et hackerangreb kan have store konsekvenser for virksomheder.

Ved det kommende Infosecurity event i d. 2.-3. maj i Øksnehallen i København stilles der skarpt på IT-sikkerhed. Her kan du få et unikt indblik i, hvordan du kan gøre din virksomheds IT-infrastruktur tidssvarende og i stand til at modstå kommende hacker-angreb via en række banebrydende produkter.

Netteam er igen i år repræsenteret, og vi står klar ved vores stand, hvor vi ønsker at rådgive og vejlede dig omkring sikkerhedprodukter og -løsninger, der kan skabe værdi for netop din virksomhed. Herudover har du mulighed for at sparre og erfaringsudveksle med nogle af verdens bedste IT-rådgivere der også vil være at finde på messen.