Indlæser Begivenheder

Digitaliseringsmessen 2019

Et stabilt og sikkert netværk er en forudsætning for effektiviteten af digitaliseringen af det offentlige såvel som i det private erhvervsliv.

Det er et fælles offentligt mål, at velfærden skal udvikles og tilpasses borgernes skiftende præferencer og fortsatte krav om bedre velfærd for færre penge. Det samme gør sig gældende for danske virksomheder, hvor stadig mere effektivitet og fleksibilitet både er et kundekrav og en fordel for det daglige arbejde i virksomheden.

Integreringen af ny teknologi kan bidrage til danske kommuners og virksomheders udvikling og opgaveløsning. De digitale løsninger er på den måde med til at skabe værdi for både borgere og kunder, såvel som medarbejdere idet den løfter kundetilfredsheden og kundeoplevelsen. Digitaliseringsmessen er Danmarks største begivenhed for offentlig digitalisering samt den digitale transformation i det private erhvervsliv.

 

 

Digitaliseringsmessen 19 afholdes i år d. 3.-4. oktober i Odense Congress Center og hér har vi fokus på digitale løsninger og digital transformation. På vores stand vil du kunne få ekspertrådgivning inden for Netteams kompetenceområder inden for alle Cisco arkitekturer.

Vores ønsker er at være dit foretrukne konsulent- og implementeringshus,og som Cisco Gold Partner og Cisco Commercial Partner of the year 2015, 2016, 2017 og 2018 har vi en forpligtelse til at være på forkant med digitale løsninger og kunne sparre og rådgive vores kunder i hele Danmark.

Netteam er repræsenteret begge dage på årets messe, og vi glæder os til at møde dig til en snak om udviklingen inden for digitalisering og hvilke muligheder og udfordringer, din virksomhed og du som IT-professionel står overfor.

Tilmeld dig nu

 

Torsdag d. 3. oktober – adgang for besøgende fra det offentlige

Denne messedag henvender sig til det offentlige. Prisen for at deltage denne dag er 900 kr.

Tilmeld dig her

 

Fredag d. 4. oktober – adgang for besøgende fra det private erhvervsliv

Denne messedag henvender sig til det private erhvervsliv og der er gratis adgang – hvis du tilmelder dig inden 15. august 2019.

Tilmeld dig her

 

 

Vi glæder os til at se dig på messen d. 3. eller -4. Oktober 2019.

Har du nogen spørgsmål til messen eller digitale sikkerhedsløsninger, er du mere end velkommen til at kontakte os.

 

Adressen er: Odense Congress Center, Ørbækvej 350, Indgang Nord, 5220 Odense SØ.