Indlæser Begivenheder

Cybersecurity Update

Få en nødvendig opdatering på aktuelle trusler og tendenser

Lynge · Tirsdag 8. oktober

Cybersecurity er et område i hastig udvikling i takt med det stigende antal trusler mod danske virksomheders IT-infrastruktur.

Netteam og Cisco giver dig en nødvendig opdatering på de seneste angreb og tendenser!

 

Deltag på vores kommende IT-sikkerhedsseminar i oktober og få både strategisk og operationel indsigt i, hvad du kan gøre for at gardere netværket i din virksomhed og beskytte forretningskritisk data.

På seminaret vil du bl.a. blive præsenteret for Cisco Stealthwatch – markedets første og eneste løsning til at detektere malware i krypteret trafik uden dekryptering.

Senere på dagen fokuserer vi på aktuelle produkter. Hackere udvikler konstant nyt og mere avanceret malware, der nemt trænger igennem almindelige antivirus- og beskyttelsessystemer. Derfor går vi i dybden med Cisco Advanced Malware Protection (AMP) for Endpoints, hvor du sikrer dig 24/7 mod ondsindet malware. Du vil også kunne høre om Cloud Email Security og Cisco Threat Response med integration af Email Security.

Over middag giver vi en gennemgang af Cisco’s Next-Generation Firewall – herunder en demo af Firepower 6.5’s spritnye grafiske interface.

Vi runder dagen af med en opdatering på Cisco Umbrella, som leverer sikkerhed på DNS-niveau ved brug af internettets eksisterende infrastruktur.

Program for dagen følger senere – men du kan allerede nu tilmelde dig nedenfor.

 

Seminaret afholdes torsdag d. 8. oktober i Netteams konferencelokaler i Lynge

på adressen: 

Vassingerød Bygade 3 DK-3540 Lynge

Mød på seminaret

8.30 - Morgenbrød og kaffe
9.00 - Netteam byder velkommen
9.10

Cybersecurity

Update på aktuelle trusler og tendenser

Vi indleder dagens Security-seminar med en update på de seneste trusler og tendenser indenfor Cybersecurity. Hør, hvad du kan gøre for at beskytte din virksomheds forretningskritiske data.

10.00

Cisco Stealthwatch giver visibilitet i netværket

- både krypteret og ukrypteret traffik

I dagens andet oplæg forklarer vores eksperter, hvordan du med Cisco Stealthwatch kan udmanøvrere selv de mest avancerede sikkerhedstrusler mod din virksomhed. Med Stealthwatch kan du bruge netværket som en sensor og skabe optimal visibilitet både i nord/syd og øst/vest traffik – alt sammen muliggjort igennem Ciscos markedsledende machine learning og adfærdsmodellering. Her får du branchens første og eneste løsning til at detektere malware i krypteret trafik uden dekryptering.

10.50 - Pause
11.00

AMP for Endpoints, Cloud Email Security, Cisco Threat Response

- når 99 procent ikke er nok

Hvad gør du, når 99 procents sikkerhed ikke er nok? Svaret er Cisco AMP for Endpoints, som netop har vundet AV-Comparatives “Approved Business Security Award” for sin tårnhøje effektivitet og lave falsk positiv-score.

Vi giver et indblik i de helt nye innovationer indenfor endepunkts beskyttelse, herunder koblingen med de øvrige sikkerhedsprodukter såsom email security via Cisco Threat Response.

12.00 – Frokost
12.30

Cisco Next-Generation Firewall

Få en demo af Firepower 6.5’s grafiske interface

Intet Security-seminar uden Firepower. Vi highlighter de nyeste features og opdaterer dig på Ciscos prisbelønnede Next-Generation Firewall, som leverer optimal trusselsbeskyttelse og visibilitet med branchens første fuldt integrerede NGFW. Du får blandt andet en eksklusiv demo af Firepower 6.5’s spritnye grafiske interface.

13.15

Cisco Umbrella

- seneste nyt

Vi runder dagen af med en opdatering på Umbrella – Ciscos suveræne Cloud Security Solution, som leverer sikkerhed på DNS-niveau ved brug af internettets eksisterende infrastruktur.

14.00 – Spørgsmål og afrunding

Tilmelding

Tilmelding til seminaret er lukket. Skriv dig op til vores nyhedsbrev, eller følg Netteam for at få besked om næste seminar: Facebook · LinkedIn.
Tak for din interesse.

Cybersecurity Update – Agenda

 

08.30 – Morgenmad og kaffe
09.00 – Velkomst
09.10 – Cybersecurity: Update på de seneste tendenser og trusler
10.00 – Cisco Stealthwatch giver visibilitet i netværket, både krypteret og ukrypteret traffik
11.00 – Cisco AMP for Endpoints: Når 99 procent ikke er nok
12.00 – Frokost
12.30 – Next-Generation Firewall: Demo af Firepower 6.5’s grafiske interface
13.15 – Cisco Umbrella: Seneste nyt
14.00 – Spørgsmål og tak for i dag

 

          Vi glæder os til at byde dig velkommen!