Indlæser Begivenheder

Cybersecurity Seminar

Cybercrime Survey 2019 • Security Highlights fra CL20 • Endpoint Protection Workshop

Horsens · Tirsdag 4. februar

Skærp din IT-sikkerhedsstrategi i 2020 med indsigt fra 325 virksomhedsledere, it-chefer og specialister fra danske virksomheder.

På vores kommende cybersecurity-seminar giver vi IT-professionelle en opdatering på de vigtigste områder inden for IT-sikkerhed. Hvad har vi lært i 2019 og hvilke områder skal danske virksomheder have fokus på i 2020?

Til at besvare disse spørgsmål har vi PWC på agendaen som kommer med råd, sparring og værdifulde indsigter ud fra deres seneste rapport, Cybercrime Survey 2019. Rapporten er resultatet af en undersøgelse blandt 325 virksomhedsledere, it-chefer og specialister fra danske virksomheder.

På seminaret vil du også blive oplyst om de vigtigste Cybersecurity-takes fra Cisco Live i Barcelona 2020, som netop vil have fundet sted når dette seminar afholdes. I forlængelse af dette har vi fokus på endpoint protection og den nyeste version af Cisco ISE, som har moderniseret og sikret mange danske virksomheders netværk mod de evigt udefra kommende trusler. Indlægget afholdes under overskriften: Når Bring Your Own Device stiller nye krav til it-sikkerheden.

Over frokost tager fortsætter vi i kategorien, endpoint protection, hvor vi følger op på den store interesse i et af de mest trendende anti-virus produkter, Advanced Malware Protection (AMP). Tag din egen laptop med og benyt muligheden for at få hands-on i et virtuelt testmiljø sammen med Netteam og Cisco.

Pladserne bliver hurtigt fyldt op så skynd dig at tilmeld dig herunder.

Seminaret afholdes tirsdag d. 4. februar hos Horsens Ny Teater.
Adressen er:

Teatertorvet 1, DK-8700 Horsens

Mød på seminaret

 • Mikael Grotrian

  Technical Solutions Architect, Cisco

 • Tue Frei Nørgaard

  Technical Solutions Architect, Cisco

 • Søren Nielsen

  Network Engineer, Netteam

 • Klaus Hansen Ravn

  Cybersecurity Consultant, PWC

8.30 - Morgenbrød og kaffe
8.55 - Velkommen og intro v. Netteam
9.00

PWC præsenterer Cybercrime Survey 2019 – hvad skal fokus være i 2020?

Værdifuld indsigt, sparring og rådgivning ud fra PWC's seneste IT-sikkerhedsrapport

Få værdifuld indsigt, sparring og rådgivning ud fra PWC’s Cybercrime Survey 2019, hvor 325 virksomhedsledere, it-chefer og specialister fra danske virksomheder har deltaget.

”Hver gang der sker et ”teknologiskifte”, er der også behov for et ændret fokus på sikkerhed. Således har sikkerhed udviklet sig fra at være fysisk sikkerhed, i form af f. eks. en aflåst dør til mainframen i kælderen, til it-sikkerhed med fokus på driftssikkerhed og adskillelse af kritiske server-applikationer over til en udbredt anvendelse af pc’er og mobiler i det daglige arbejde. I dag skal vi håndtere cybersikkerhed af høj kompleksitet, og risikoen for cybertrusler er større end nogensinde før. De gamle sikkerhedsprincipper er derfor ikke længere tilstrækkelige.”

10.15 - Pause
10.30

Cybersecurity Highligts fra Cisco Live i Barcelona 2020

Få de vigtigste Cybersecurity-takes fra Cisco Live 2020, hvor flere tusind IT-professionelle har været samlet i Barcelona, til Cisco’s årlige event for partnere og kunder.

11.00

Endpoint Security & Cisco ISE

Når Bring Your Own Device stiller nye krav til it-sikkerheden.

I forlængelse af de vigtigste takes fra Cisco Live i Barcelona, fokuserer vi i denne session, på et af de mest aktuelle områder inden for IT-sikkerhed, nemlig Endpoint Protection. I sessionen kommer vi ind på den nyeste version af Cisco ISE som har moderniseret og sikret mange danske virksomheders netværk mod de evigt udefra kommende trusler.

12.00 - Frokost
12.30

Workshop med deep dive på AMP for Endpoints

Vi følger op på den store interesse i et af de mest trendende anti-virus produkter, nemlig Advanced Malware Protection (AMP).

Tag din egen laptop med og få hands-on i et vituelt testmiljø sammen med Netteam og Cisco hvor vi går gennem 9 øvelser. Få bl.a. erfaring med systemets processer som kan simplificeres ud fra følgende punkter:

 • Prevent: blokerer malware, inden det når at kompromittere dine devices.
 • Monitor and detect: scanner kontinuerligt al data for at opsnappe potentiel ondartet malware.
 • Respond: accelererer et forsvar og genopretter systemet på tværs af PC, Mac, Linux og mobile enheder.
14.00 - Afrunding på dagen

Spørgsmål og afrunding

Det officielle program slutter, men har du lyst til at blive hængende og fortsætte med øvelserne i AMP er du meget velkommen.

Tilmelding

Tilmelding til seminaret er lukket. Skriv dig op til vores nyhedsbrev, eller følg Netteam for at få besked om næste seminar: Facebook · LinkedIn.
Tak for din interesse.

Dagens program

 

08.30 – Morgenmad
08.55 – Velkommen og intro v. Netteam
09.00 – PWC præsenterer Cybercrime Survey 2019 – hvad skal fokus være i 2020?
10.15 – Pause
10.30 – Cybersecurity Highligts fra Cisco Live i Barcelona 2020
11.00 – Endpoint Security & Cisco ISE
12.00 – Frokost
12.30 – Workshop med deep dive på AMP for Endpoints
14.00 – Spørgsmål og afrunding

 

          Vi glæder os til at byde dig velkommen!