Indlæser Begivenheder

Live Virus Demo & Cloud Update

Best Practices før, under og efter et angreb · Cloud Security · Cisco Meraki

Lynge · Torsdag 14. november

Hvad gør du når dit netværk er blevet inficeret? Få best practices og en fuld opdatering på Cisco’s cloud-løsninger

Netteam inviterer i samarbejde med Cisco til seminar hvor vi giver en stærk opdatering for dig som arbejder med IT-sikkerhed eller cloud løsninger.

På seminaret vil Netteams IT-sikkerhedsekspert Søren Nielsen bore ned i dine hverdagsproblemstillinger og kigge på aktuelle virustyper herunder orme, malware, spyware, adware, trojanere, droppere og ransomware.  Hertil demonstrerer Søren et live virus angreb og giver indsigt i hvordan udvalgte Netteam kunder har haft succes med at komme disse til livs.

På seminaret vil du også få indblik i de nyeste løsninger inden for cloud baserede netværk og IT-sikkerhed-løsninger i skyen.

I seminarets første halvdel kigger vi på de mange muligheder med Cisco Meraki – markedets nemmeste og billigste cloud managed network – mens vi i anden halvdel fokuserer på, hvordan man sikrer en cloud-baseret infrastruktur og får sikker internetadgang med en cloud-baseret firewall.

Under seminarets Cloud Security-session vil du kunne høre om følgende løsninger fra Cisco:

 • Advanced Malware Protection (AMP) for Endpoints
 • DNS – Cisco Umbrella
 • Security Internet Gateway
 • Cloud Lock
 • Stealthwatch
 • ACI
 • Cisco Email security for Office 365

 

Seminaret afholdes torsdag d. 14. november i Netteams konferencelokaler i Lynge

på adressen: 

Vassingerød Bygade 3 DK-3540 Lynge

 

OBS! DER ER LUKKET FOR TILMELDING DA ALLE PLADSER ER RESERVERET. Ønsker du at stå stand-by venligst skriv til marketing@netteam.dk og vi kontakter dig hvis der bliver en ledig plads. 

Mød på seminaret

 • Mihail Papazoglou

  Consulting Systems Engineer, Nordics hos Cisco Meraki

 • Jesper Rathsach

  Technical Solutions Specialist hos Cisco

 • Søren Nielsen

  IT-Sikkerhedsekspert hos Netteam

8.30 - Morgenbrød og kaffe
8.50 - Netteam byder velkommen
9.00

Cloud Network

Cisco Meraki - Markedets nemmeste og billigste cloud managed network?

Bruger du for mange timer på netværksovervågning? Er du på udkig efter en nemmere og billigere netværksløsning? Med Cisco Meraki får du en cloudbaseret netværksløsning, som giver dig fuld kontrol – uden at du behøver at bekymre dig om opdateringer, overvågning og vedligeholdelse. Alt er administreret og automatiseret i Ciscos egen sky. Det betyder, at du kan bruge tiden mere effektivt på andre arbejdsopgaver.

Cisco Meraki er en komplet netværksløsning, og på seminaret kan du bl.a. få indblik i:

 • MX – Next Generation firewall, der gør det nemt at begrænse applikationers båndbredde, application visibility, indholdsfiltrering og IPS m.m.
 • MS – pålidelig switch, der danner rygraden i et hurtigt og fleksibelt netværk.
 • SM (System Manager) – markedets førende mobile device management-værktøj.
 • MV – cloudbaseret kameraovervågning, der giver pålidelig sikkerhed både inden- og udendørs.

Gå ikke glip af muligheden for at høre mere, når vi inviterer til seminar i samarbejde med Cisco. Her får du et unikt indblik, når Cisco-eksperten Mihail Papazoglou guider dig igennem Meraki og dets features. Du får også en generel opdatering på produktnyheder og kommende lanceringer.

10.30 - Pause
10.45

Live Demo af Virus Inficering + Best Practices

Hvad gør du før, under og efter et angreb?

Netteams IT-sikkerhedsekspert Søren Nielsen borer ned i dine hverdagsproblemstillinger og kigger på de forskellige virustyper herunder orme, malware, spyware, adware, trojanere, droppere og ransomware. Hertil demonstrerer Søren et live virus angreb og giver indsigt i hvordan nogle udvalgte kunder kommer disse til livs.

Hør i sessionen om et af de mest trendende produkter, nemlig Cisco Advanced Malware Protection (AMP) for Endpoints. Produktet er baseret på Ciscos avancerede sandboxing teknologi, der udøver automatiske og grundige analyser af mulige malware-trusler.

11.45

Cloud Security

Sådan sikrer du din cloud-baserede infrastruktur

Hvordan kan vi sikre vores infrastruktur i skyen? Det er et vigtigt spørgsmål for alle virksomheder, der enten helt eller delvist er på vej til at sende deres infrastruktur ud i skyen. Uanset om din virksomhed benytter Amazon, Microsoft Azure eller en helt tredje platform, så bringer ”Infrastructure as a service” og ”Platform as a service” sine helt egne sikkerhedsudfordringer med sig. Vi gennemgår udfordringerne og ser på hvilke muligheder, Cisco har for at sikre din virksomheds cloud infrastruktur.

12.15 Spørgsmål og frokost
12.45

De nye firewalls i skyen

Sådan får du sikker internetadgang med en cloud-baseret firewall

Mange “Software as a Service”- tjenester virker bedst, hvis trafikken ikke bliver sendt tilbage til hovedkontoret. På kontorer, der ikke har tjenester, som skal tilgås fra internettet, giver det rigtigt god mening at lægge sikkerhedskontroller som firewalling ud i Skyen. Cisco har lanceret en cloud delivered firewall, som gør det muligt – og som konfigureres igennem det for mange velkendte Umbrella interface.

13.45: Afrunding og tak for i dag

Live Virus Demo & Cloud Update – Agenda

 

08.30 – Morgenmad og kaffe
08.50 – Velkomst
09.00 – Cloud Network: Cisco Meraki, markedets nemmeste og billigste cloud managed network?
10.30 – Pause
10.45 – Live Demo af Virus Inficering + Best Practices før under og efter et angreb
11.45 – Cloud Security: De nye firewalls i skyen
12.15 – Spørgsmål og frokost
12.45 – Cloud Security: Sådan sikrer du din cloud-baserede infrastruktur
13:45 – Afrunding og tak for idag

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!