Indlæser Begivenheder

Tag med Netteam til Cisco Live i San Diego!

 

Også i år kickstarter Netteam sommeren i USA med deltagelse i Cisco Live, verdens største inspirationskonference for IT-professionelle. Vil du med?

Cisco Live er verdens førende inspirations- og samarbejdskonference for IT-professionelle. Det er her, du bygger fundamentet for din digitale fremtid og får banebrydende viden om de teknologier, du allerede bruger – og dem, du kommer til at stole på i fremtiden. Med deltagelse af tusindvis af de dygtigste IT-folk fra hele verden har du en fantastisk mulighed for at udvide dit professionelle netværk.

På Cisco Live i San Diego kan du fordybe dig i fem dages sessioner, praktisk træning, 1:1 møder og lære meget
mere om Ciscos enorme produktportefølje. Her er hundredvis af sessioner med tårnhøjt fagligt niveau, så du har alle muligheder for at opdatere din viden og få faglig inspiration på alt fra Cloud, Collaboration og Security til Datacenter, Mobility og SDN. Du kan også validere din viden med en Cisco Certification eksamen.

Når du rejser med Netteam, behøver du ikke at bekymre dig om alt det praktiske. Det har vi styr på. Vi står også til rådighed med gode råd og hjælp til at få det optimale udbytte ud af konferencens utallige muligheder – så du kan være sikker på, at turen skaber værdi for dig og din virksomhed.

Vores rejsepakke inkluderer:

• Flybilletter

• Adgangsfee til konferencen: Main Conference Pass + 8 Hour Technical seminar

• Hotel

• Forplejning

• Transport til og fra hotellet

• Sociale arrangementer

 

Kontakt Mette for at høre mere om deltagelse på Cisco Live San Diego.

OBS! Vi har deadline d. 15/2-2019

 

Vi ses i San Diego!

  • Mette Pedersen

    mpe@netteam.dk

    +45 6120 5391

    LinkedIn