Indlæser Begivenheder

Tag med Netteam til Cisco Live i Orlando!

 

Skyd sommeren i gang på den anden side af Atlanten sammen med Netteam til årets største inspirationsmesse for IT-professionelle.

 

Hvorfor tage med Netteam til Cisco Live?

Er du nysgerrig på fremtidens IT-teknologier, så er Cisco Live i Orlando den perfekte destination. På messen får du en unik mulighed for at opleve Ciscos produktportefølje first hand, du lærer mere om tendenser på IT-området, og så vil der naturligvis være rig mulighed for at networke med tusindvis af innovative og dygtige IT-professionelle fra hele verdenen.

 

Du kan herudover se frem til at høre præsentationer fra nogle af verdens førende folk fra IT-branchen, og du vil blive opdateret på alt fra Cloud, Collaboration og Security til Datacenter, Mobility og SDN. Og så har du naturligvis mulighed for at afprøve nogle af de mange teknologier samt tage en Cisco Certification eksamen.

 

Når du rejser med Netteam er du sikret oplevelser, der skaber værdi for dig og din virksomhed. Vi guider dig igennem messens vigtigste og mest relevante områder og foredrag – og du behøver naturligvis ikke at bekymre dig om noget undervejs, da vi står for alt det praktiske.

 

OBS! Tilmelding til Cisco Live Orlando er nu lukket. Tager du afsted uden en partner til messen kan du skrive til Jakob og høre mere om vores arrangementer under messedagene.

 

Vi ses i Orlando!

  • Jakob Mayland

    jmj@netteam.dk

    +45 6124 9102

    LinkedIn