Indlæser Begivenheder

Sæt kryds i kalenderen til Cisco Live i Barcelona 2020

Igen i 2020 inviterer Netteam til Cisco Live i Barcelona. Du skal sætte kryds fra d. 27.- 31. januar 2020.

 

Har du lyst til at styrke din karriere som IT-professionel? Tag med til Cisco Live og få indsigt i den digitale fremtid, tilegn dig nye kompetencer og udvid dit netværk!

Som altid byder konferencen på et højt fagligt og kompetencegivende program fordelt over fem dage. Konferencen giver en unik mulighed for at erhverve banebrydende viden og færdigheder om de nyeste tendenser inden for alle Cisco’s produktkategorier. Du bliver præsenteret for både udvikling og teknologisk innovation af absolut topniveau, foruden inspiration og tilbud om uddannelse.

Du kan forvente at tilbringe dagene i selskab med verdens førende eksperter indenfor alle områder. Ikke nok med at du kan deltage i præsentationer af høj kvalitet, giver Cisco Live også rig mulighed for at træffe Cisco’s eksperter 1:1. Herunder både udviklere og specialister, som du kan diskutere dine specifikke tekniske eller forretningsmæssige spørgsmål og udfordringer med.

 

 

Når du rejser med Netteam, er du garanteret en tur, der skaber værdi for netop dig og din virksomhed. Du vil være sikret en tur, som giver dig mulighed for at slappe af undervejs og blot lade dig inspirere, da vi står for alt det praktiske.

Vi guider dig igennem messens vigtigste og mest relevante områder og foredrag, både før og under konferencen. Har du spørgsmål til eventet, eller ønsker du at tilmelde dig, så kontakt vores eventkoordinator Mette Pedersen på +45 6120 5391 eller mpe@netteam.dk.

Indtast din mail nederst på siden og få det tilsendt det fulde program på Cisco Live Barcelona 2020 så snart vi har det klar. 

Vil du høre mere om eventet?

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.