Indlæser Begivenheder

Skal du med til Cisco Live i Amsterdam 2022?

I 2022 afholdes Cisco Live i Amsterdam d. 7. – 11. februar og Netteam planlægger, som altid, en faglig og socialt berigende tur, sammen med vores kunder. 

 

Har du lyst til at styrke din karriere som IT-professionel? Tag med til Cisco Live og få indsigt i den digitale fremtid, tilegn dig nye kompetencer og udvid dit netværk!

Som altid byder konferencen på et højt fagligt og kompetencegivende program fordelt over fem dage. Konferencen giver en unik mulighed for at erhverve banebrydende viden og færdigheder om de nyeste tendenser inden for alle Cisco’s produktkategorier. Du bliver præsenteret for både udvikling og teknologisk innovation, af absolut topniveau, foruden inspiration og tilbud om uddannelse.

 

Du kan forvente at tilbringe dagene i selskab med verdens førende eksperter, indenfor alle områder. Ikke nok med, at du kan deltage i præsentationer af høj kvalitet, giver Cisco Live også rig mulighed for at træffe Cisco’s eksperter 1:1. Herunder både udviklere og specialister som du kan diskutere dine specifikke tekniske eller forretningsmæssige spørgsmål og udfordringer med.

 

 

Når du rejser med Netteam, er du garanteret en tur, der skaber værdi for netop dig og din virksomhed. Du vil være sikret en tur hvor vi står for alt det praktiske for at du kan fokusere på det der tæller: Dine faglige kompetencer, indsigt om fremtidens tendenser og styrkelse af forholdet til leverandører. 

 

Vi guider dig igennem messens vigtigste og mest relevante områder og foredrag, både før og under konferencen. Har du spørgsmål til eventet så kontakt os på marketing@netteam.dk.