Indlæser Begivenheder

Cisco Connect 2018

Mød Netteam på Cisco Connect 2018 – skal du med?

 

Som Platin Sponsor er Netteam at finde på årets største Cisco-begivenhed på dansk jord – Cisco Connect. Messen finder sted torsdag d. 12. april 2018 i Øksnehallen, København, hvor vi glæder os til at præsentere Netteam og rådgive IT-professionelle ved vores stand.

 

Eventet afholdes under mottoet “Your Time Is Now” og du kan se frem til et spændende program, der bl.a. byder på en god kombination af præsentationer, foredrag og paneldebatter. Vi ser igen i år frem til at møde dig på vores stand til en uforpligtende snak om din virksomheds behov.

Kom også og hør vore indlæg hvor vi, sammen med en af vores nyeste kunder i 2018, præsenterer et samarbejde omhandlende IT-sikkerhed og netværk. Læs mere om vores indlæg længere nede på siden.

Alle informationer om messen finder du hér: Cisco Connect 2018

 

Få gratis adgang på Cisco Connect 2018 (Normal pris Dkk. 2.695,-):

Udfyld formularen herunder og modtag Netteams registreringskode og link til tilmeldingen til Cisco Connect 2018.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi glæder os til at se dig!

Billede fra sidste års Cisco Connect / Foto: Cisco Denmark

Netteams indlæg på Cisco Connect 2018, Torsdag kl. 14.15-15.00

 

Personligt samarbejde: Sådan migrérer du effektivt til en total Cisco-platform.

Netteam blev i 2017 kåret til Cisco Commercial Partner of the Year – og vi præsenterer, sammen med en af vores nyeste kunder i 2018, et indlæg baseret på et samarbejde omhandlende IT-sikkerhed og netværk.

Hør fra Bjørn Borup Thomsen, Systemarkitekt, IT Service & Drift, hvordan Eniig valgte at migrere fra et konkurrerende produkt til en ren Cisco platform, som er bygget efter flere standarder for at lette support og ensarte netværket.

Udbygning af wireless netværk, et nyt core netværk og access switche er blot nogle af tiltagene i projektet, hvortil Eniig har sikret infrastrukturen med Ciscos Next generation firewall og Cisco Identity Service Engine.

Derudover kan du også høre om hvordan det tætte og personlige samarbejde med Netteam har spillet en rolle projektet som startede med en skræddersyet netværksrapport.

Få bl. a. svar på:

– Hvad var de vigtigste overvejelser og krav inden de valgte en partner på projektet?

– Hvilke udfordringer var der undervejs?

– Hvordan gjorde det en forskel at vælge en mindre Cisco Guldpartner partner (Netteam)?