Sådan forholder Netteam sig under Covid-19

Læs mere om hvordan vi forholder os overfor medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere i den kommende tid.

Vi står sammen om at slå Covid-19

Efter udmeldingen fra regeringen vil vi i Netteam naturligvis følge alle retningslinjer for at beskytte folkesundheden. Det betyder at vores ansatte i den kommende tid vil arbejde hjemmefra i så høj grad det er muligt.

Som netværksvirksomhed er vi i det daglige vant til fleksible arbejdsgange med konsulenter der arbejder remote. Vi er derfor fuldt tilgængelige for både vores kunder og samarbejdspartnere. Dvs. at vi fortsat deltager i kundemøder, hvor der er behov for det, og at vores konsulenter tager ud til vores kunder og udfører de opgaver vi kan hjælpe med. Vi vil dog ikke deltage i større forsamlinger, og vil så vidt det er muligt, udføre opgaverne remote fra.

Vi ønsker at hjælpe jer, så tag endelig fat i vores konsulenter, hvis din virksomhed søger rådgivning i disse tider. Netteam har en bred palette af moderne og sikre løsninger inden for online møder/konferencer, som kan sikre, at samarbejdsmulighederne er intakte for danske virksomheder, som stadig har fysiske møder som den foretrukne mødeform.

Læs mere om vore aktuelle tilbud på 90 dages gratis licenser på online møder og IT-sikkerhedsprodukter.