Fleksibel Cisco-løsning sender sikkerhedsniveauet i top

Når der skal løftes, så løfter vi

Som landets førende advokatfirma inden for arbejds- og ansættelsesretten stiller Norrbom Vinding store krav til både medarbejdere og samarbejdspartnere. Det handler om at opbygge et tillidsforhold – og om at performe.

 

Norrbom Vinding er Danmarks førende advokatfirma inden for arbejds- og ansættelsesretten og har store dele af den offentlige sektor og en lang række af landets største virksomheder som kunder. Det forpligter, siger it-chef Henrik Wiberg.

– Vi har langt de fleste top 50-virksomheder i landet som kunder. Det er klart, at vi skal performe. Det gør vi også. Jeg kan ikke huske, hvornår vi har sagt, at noget ikke kunne lade sig gøre, siger Henrik Wiberg. Samme indstilling forventer han af sine samarbejdspartnere.

– Vi lægger meget vægt på at have samarbejdspartnere og ikke ’bare’ leverandører. Det handler om at opbygge et tillidsforhold, der forpligter begge veje, siger Henrik Wiberg.

Ny firewall matcher det aktuelle trusselsbillede

En af Norrbom Vindings faste partnerne er Netteam. Samarbejdet startede, da Henrik Wiberg for år tilbage skulle bruge en firewall og spurgte rundt i sit netværk efter en god samarbejdspartner. For som han siger – en ting er marketing. Noget andet er, hvad der rent faktisk bliver leveret.

– Alle kan jo alt på en PowerPoint. Men ligegyldigt, hvor jeg spørger i mit netværk, popper navnet Netteam op. De er kendt i markedet som førende på alt, hvad der hedder netværk og sikkerhed, siger Henrik Wiberg.

Her i løbet af sommeren har Norrbom Vinding så igen opgraderet på it-området, denne gang med firewall og nyt Wi-Fi-netværk. Med 55 faste brugere, et væld af klientmøder og kurser med over 20 deltagere var der simpelthen brug for mere båndbredde, og samtidig er sikkerheden altid et fokuspunkt hos advokatfirmaet.

– Vi køber altid ’state of the art’, så vi er sikret i hvert fald 2-3 år frem. Med vores nye Wi-Fi fra Cisco har vi fået en fleksibel løsning, der selv tilfører ressourcer efter behov. Og med en next generation firewall sørger vi for at vedligeholde et højt sikkerhedsniveau, der matcher det aktuelle trusselsbillede. Det er vi nødt til hele tiden at have fokus på, siger Henrik Wiberg.

Brugertræning skal forebygge tanketorsk

Af samme grund sørger IT-chefen hos Norrbom Vinding løbende for at informere og efteruddanne advokat­firmaets  medarbejdere. Det handler dels om at passe godt på klienternes fortrolige oplysninger, dels om at sikre en stabil drift.

– Vi har nogle meget disciplinerede brugere, så den største trussel er nok, hvis nogen kommer til at lave en tanketorsk. Det sørger vi så for at undgå med jævnlig brugertræning, hvor vi både opdaterer og videndeler, forklarer Henrik Wiberg. For eksempel er it-tricks og tips med som fast punkt hver 14. dag på medarbejdermøder, og der bliver løbende brugt de nødvendige ressourcer på udstyr, uddannelse og konsulentbistand.

– Vores ledelse har forståelse for, at en ordentlig infrastruktur selvfølgelig koster – og at der skal tilføres både viden og økonomi, hvis vi skal performe. Det hænger også sammen med det, vi kalder ’Norrvind ånd’. Den ånd, der hersker i firmaet. Vi har respekt for hinanden. Vi ved, at alle dele at organisationen skal fungere – og så løfter vi i flok. Vi har for eksempel haft nogle meget store sager, hvor folk arbejder i treholdsskifte op til deadline. Når der skal løftes, så løfter vi, siger Henrik Wiberg. Det samme gælder advokatfirmaets samarbejdspartnere.

– Advokatbranchen er speciel, og vores samarbejdspartnere skal selvfølgelig kunne forstå det pres, der er på op til deadline. Det gør Netteam. De er meget responsive og har nogle kvalificerede teknikere, som både er generalister og specialister på hver deres område. De er også gode til at rådgive i forhold til de løsninger, der er på markedet. Netteam er god partner, der matcher de store krav, vi stiller til vores egen organisation, siger Henrik Wiberg.


Norrbom Vinding er Skandinaviens største og Danmarks førende advokatfirma inden for arbejds- og ansættelsesretten med specialer inden for:

  • Ansættelsesret
  • Diskrimination/forskelsbehandling
  • Kollektiv arbejdsret
  • Offentlig arbejdsret
  • Retssager/undersøgelser
  • SKAT/social sikring
  • Pensionsret/databeskyttelse