Brugervenligt switchboard skaber global kontakt

Xellia

 

Med Farlon Agent Desktop bygget ‘oven på’ en eksisterende Cisco platform har Xellia fået et brugervenligt switchboard, som gør det let at viderestille opkald til virksomhedens kontorer i hele verden. Netteam har anbefalet og installeret det nye system. 

 

Som global virksomhed har Xellia behov for hurtigt at kunne viderestille opkald til de rette medarbejdere på kontorerne i Budapest, Oslo og Californien. Derfor har Xellia – på Netteams anbefaling – valgt at bygge et Farlon switchboard ‘oven på’ sin eksisterende Cisco Collaboration platform. Det giver optimal brugervenlighed, forklarer Xellias IT support tekniker Kristina Kierstejn Iversen.

– Vi valgte Farlon Agent Desktop af den simple årsag, at det var det mest brugervenlige omstillingsbord. Det skal bruges af receptionister uden nogen form for speciel oplæring, så det skulle være det nemmeste af det nemmeste at bruge, siger Kristina Kierstejn Iversen.

 

Hurtig kontakt til alle medarbejdere

Løsningen gør personalet i København i stand til hurtigt at danne et klart overblik over alle internationale medarbejderes kalendere, kontaktinfo og tilstedeværelser.

– Når vi modtager et opkald i vores centrale kontor, hjælper Farlon os med at omstille til den relevante medarbejder. Med Farlon Agent Desktop kan vi se, om medarbejderen sidder i møde, taler i telefon eller er ledig, og vi kan viderestille kaldet direkte til mobilen eller et telefonnummer på kontoret. Vi kan omstille til individuelle medarbejdere, uanset hvor i verden de befinder sig, siger Kristina Kierstejn Iversen.

 

Let implementering og stabil drift

At systemet kører så problemfrit kan kun lade sig gøre, fordi Farlons switchboard passer perfekt sammen med Ciscos Collaboration platform. Det var da også derfor, Netteam anbefalede og installerede Farlon Agent Desktop ‘oven på’ Xellias eksisterende platform med bl.a. kontaktcenter, IP-telefoni og videokonference, som Netteam i forvejen drifter og servicerer. Det forklarer system architect Bjørn Bo Klepsch fra Netteam.

– Vi anbefaler Farlon Agent Desktop, fordi det er utrolig stabilt software, som passer til Ciscos platform og kører rigtig godt, siger Bjørn Bo Klepsch.

Løsningen er med til at holde omkostningerne nede, fordi den er så let at drifte. Men også fordi Farlon Agent Desktop er skalerbar og hurtig at installere.

– Det tog os en dags tid at få hele systemet op at køre på alle Xellias kontorer rundt om i verden. Og det er let at tilføje nye receptioner, når virksomheden udvider. Implementeringen er lynhurtig, så vi har typisk de nye kontorer oppe at køre inden for et par timer, siger Bjørn Bo Klepsch.

 

Fordele ved Farlon Agent Desktop:

  • Overblik over tilstedeværelser, alt på én skærm
  • Brugervenlighed og simpel oplæring
  • Stabil software man kan stole på
  • Forenelig med Cisco systemer
  • Tidseffektivt

 

Klik herunder og bliv kontaktet af en vores Collaboration-eksperter for at høre mere om mulighederne.