Nyt Converged Datacenter-løsning sikrer en af Danmarks største produktionsanlæg

Idealcombi

Netteam har implementeret et nyt datacenter hos, Idealcombi, et af Europas mest højteknologiske produktionsanlæg for vinduer og døre.

Efter 5 år med et velfungerende og driftssikkert datacenter var Idealcombi på udkig efter en upgrade eller noget helt nyt med endnu bedre performance. Med formålet om at øge performance samt at nedbringe driftsomkostningerne, og et ønske om fuld fokus på alle aspekter af implenteringen af det nye datacenter, blev Netteam sat på sagen.

Se videoen herunder, og få indsigt i Idealcombis beslutningsproces om udskiftning og implementering af et helt nyt Converged Datacenter, hvor Netteam var projektleder hele vejen igennem.

 

Få en fuld opdatering på datacenter-løsninger fra Cisco og Microsoft

Du kan høre Arne Burlund, CIO hos Idealcombi, fortælle om projektet vedrørende den nye datacenterløsning på vores kommende seminarer henholdsvis d. 4. juni Lynge og d. 12. juni i Horsens.

Foruden et indblik i vores kundecase giver Cisco og Microsoft en fuld opdatering på Cisco UCS, Cisco Hyperflex og ACI og Microsoft Azure med integrationen til Cisco’s infrastruktur.

 

Du kan tilmelde dig seminaret her:

Datacenter / HyperFlex Update – 4. juni i Lynge

Datacenter / HyperFlex Update – 12. juni i Horsens