Prøv Cisco Webex gratis i 90 dage

Er du på udkig efter et sikkert og brugervenligt online mødesystem? Så kan du nu prøve markedets mest sikre løsning gratis i 90 dage.

Arbejdsforholdene er blevet mere fleksible i danske virksomheder under covid-19-krisen. Med et moderne online mødesystem kan I afholde møder med hinanden, kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere uden at være fysisk til stede på kontoret.

Står du overfor at vælge det helt rigtige online mødesystem? Med Cisco Webex er du garanteret en sikker og brugervenlig løsning i høj kvalitet.

Især sikkerheden er en vigtig faktor i disse tider, hvor virksomhedernes omstilling under covid-19 har øget mulighederne for online kriminelle. Med generelt flere medarbejdere online stiger sikkerhedstruslen, når der logges på trådløse enheder hjemmefra, på kontoret eller andre steder.

Med Cisco Webex er du beskyttet af Ciscos Talos sikkerhedsintelligens, som er markedets stærkeste beskyttelse mod cyberangreb. Herudover får du en masse andre features, såsom ubegrænset Full HD mødeafholdelse med op til 1000 deltagere, dokument- og skærmdeling, et brugervenligt styresystem og meget mere.

Oplev det hele gratis i 90 dage. Du skal blot klikke på linket nedenfor og udfylde formularen. Så kontakter vi dig vedrørende opsætning af din gratis trial.

 

Tilmeld gratis trial

Klik hér