Account Manager søges

Dato: 11.08.2022

TID

Fuldtidsstilling

LOKATION

Østjylland

Er du god til at skabe relationer med mennesker, og evner du at sælge de helt rette netværksløsninger, som matcher kundernes behov?

Så kan du få et salgsjob med rig mulighed for at strukturere din egen arbejdsdag og videreudvikle salgsindsatserne i Netteam.

Kvalitetsbevidst IT-leverandør

Netteam er et Cisco fokuseret konsulent- og implementeringshus inden for netværksløsninger, IT-sikkerhed, Unified Communication og cloudservices. Virksomheden er en del af GlobalConnect og har brug for dig, der har forståelse for kundens behov, der med afsæt i det behov, kan sælge effektive og fremtidssikrede løsninger.

Som kundeansvarlig får du følgende nøgleopgaver

  • Fastholde og udvikle salget til eksisterende og nye kunder
  • Planlægge og implementere handlingsplaner for den enkelte kunde
  • Idéudvikle og optimere indsatser i salgsafdelingen i samarbejde med Salgsdirektøren
  • Holde kontakten til de enkelte afdelingsledere for konstant at fremme samarbejdet
  • Opbygge tætte relationer til producenter

Du bliver en del af Netteams salgsafdeling i Skanderborg og refererer direkte til Salgsdirektøren. Møder med kunder og samarbejdspartnere i den modsatte ende af landet, inkl. overnatning forekommer, ligesom du skal forvente messedeltagelse i ind- og udland.

Relationsskabende salgsgeni

Din tilgang til dit operationelle salgsarbejde er karakteriseret ved struktur samt en stor sult efter at skabe resultater. Det gør, at du altid er på forkant med dine kunderelationer og får dem besøgt på de rette tidspunkter. Du er en relationsopbygger og du er målrettet i alt, hvad du foretager dig. På den måde analyserer du løbende dine salgsindsatser og finjusterer dem for at skabe den rette udvikling for virksomhedens salg.

Dine salgskompetencer er i en liga for sig, og i kombination med din tekniske baggrund og forståelse for IT, herunder netværk og sikkerhed, er du i stand til at udarbejde tilbud og lande rammeaftaler. Du sætter dig i kundens sted og giver efterfølgende sparring på, hvilken netværksløsning m.m, der matcher kundens specifikke behov. Dine relationer ser dig som en troværdig og en loyal samarbejdspartner, idét de ved, at du også har deres forretning for øje. Du kommer med erfaring fra en lignende stilling, og du taler både dansk og engelsk på fornuftigt niveau.

Interesseret?

Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Hans Knudsen på +45 6124 9109. Vi arbejder ikke med ansøgningsfrist, men inviterer løbende kandidater til samtale.

For at komme i betragtning til dette job, skal du sende din ansøgning samt CV til hwk@netteam.dk