Fortinet

Fortinet Security Fabric - styrker digital transformation med brede, integrerede og automatiserede sikkerhedsløsninger

 

Fortinet er en af verdens førende udbydere af netværks-sikkerhedsprodukter til luftfartsselskaber, datacentre og virksomheder. Fortinet har hovedkontor i Sunnyvale, Californien, med kontorer over hele kloden og kan tælle de fleste Fortune 500-virksomheder blandt deres kunder. Det øverste punkt på dagsordenen hos Fortinet er at levere de mest innovative og mest effektive sikkerhedsløsninger, der sikrer og forenkler din it-infrastruktur. Fortinet specialiserer sig i sikkerhedsdrevne netværk, der skal kunne følge med både hastighedsmæssigt og sikkerhedsmæssigt i en verden i digital transformation.

Den digitale transformation tilbyder mange nye forretningsmæssige fordele, og virksomheder implementerer hurtigt digitale teknologier for at fremskynde deres forretning, kunne levere bedre kundeoplevelser, reducere omkostninger og forbedre effektiviteten. Den ekspansive vækst i data og applikationer, der flyttes til skyen, muliggør forretningsmæssig tilstedeværelse på tværs af enheder, markeder og geografiske områder. Men den digitale transformation introducerer også sikkerhedsudfordringer, som udgør en alvorlig risiko for virksomheder i dag. Herunder både en udvidet angrebsoverflade, et mere avanceret trusselslandskab og generelt øget kompleksitet.

 

 

Fortinets unikke Security Fabric løser disse udfordringer ved at sikre bred synlighed af hele den digitale angrebsflade, integrering af AI-drevet trussels-forbyggelse og automatiserede operationer, der hurtigt leverer orkestreret trussel-respons. Sikkerhedsløsningen kombinerer Security Processors, et intuitivt operativsystem, og anvendt trussel intelligens for at give dit netværk sikkerhed af absolut topkarakter med høj ydeevne og bedre synlighed og kontrol. FortiOS 6.2, den seneste version af Fortinet’s sikkerhedsstyresystem, styrer hele Security Fabric, og hjælper kunder med at reducere og håndtere angrebsfladen, forhindre avancerede trusler og reducere kompleksiteten.

I samarbejdet med Fortinet udvider Netteam sit udbud af sikkerhedsløsninger ved at kunne tilbyde FortiOS 6.2, som er et af de mest gennemgribende netværksstyresystemer på markedet i dag.

Vil du vide mere om Fortinet?

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.