Darktrace

Verdens førende virksomhed inden for Enterprise Immune System teknologi til cybersikkerhed.

 

Darktrace er verdens ledende AI (kunstig intelligens) platform mod cyberangreb. Den globale virksomhed strækker sig over 40 kontorer og med helt store kunder lige fra Ebay til Peugeot. 

Darktraces banebrydende teknologi Enterprise Immune System” er verdens mest avancerede ‘machine learning’ teknologier til cyber-forsvar. Inspireret af det menneskelige immunforsvar, benytter Enterprise Immune System algoritmer, der konstant lærer og tilpasser sig hvilke handlinger og elementer, der er normale i dets miljø. På denne måde identificerer systemet defekter og skjulte trusler, der let bliver overset af andre systemer.  

De automatiserede algoritmer registrerer og bekæmper automatisk nye cyber-trusler af alle trusseltyper på tværs af netværket i virksomheden. Systemet anvendes over alle platforme til både beskyttelse af virksomhedsnetværk, cloud og virtualiserede miljøer, IoT og industrielle kontrolsystemer.

I partnerskabet med Darktrace sørger Netteam for, at du og din virksomhed hele tiden er sikret mod cyberangreb gennem den nyeste sikkerhedsteknologi – et autonomt cyberforsvar, som registrerer og bekæmper enhver form for trussel, uden at du selv behøver at gribe ind.

 

 

Vil du høre mere om Darktrace?

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.