Cisco Gold Partner

Det forpligter

Cisco Gold Partner – netværksbranchens fornemmeste kvalitetsstempel

 

At Netteam er Gold Partner hos Cisco (verdens største producent af netværksudstyr) er et kvalitetsstempel.

Det betyder, at vi kan tilbyde ekspertviden indenfor Enterprise Networking, Security, Collaboration, Data Center Virtualization og SP Technology. Samtidig giver det en række fordele i form af nemmere tilgang til information om kommende produkter og hurtigere adgang til support.

 

Konstant uddannelse og certificering

Det forpligter at være Cisco Gold Partner og have de bedste netværkskonsulenter. Derfor satser vi på konstant uddannelse og certificering. Vi skal hele tiden være på forkant med de nyeste Cisco-teknologier og levere løsninger, der give værdi for dig og din virksomhed.

 

  • Vi har styr på arbejdsgangene omkring projektledelse, risikovurdering og fejlhåndtering.
  • Vi har et fast uddannelsesprogram, hvor vi løbende uddanner og certificerer vores medarbejdere, så de altid er eksperter i Ciscos produkter og værktøjer.
  • Vores medarbejdere vurderes årligt – og uddannes løbende – på områder som tekniske færdigheder, praksis, kundetilfredshed og support, så de altid kan levere optimale løsninger til vores kunder.

 

Opnåede specialiseringer hos Cisco

Cisco vurderer løbende kompetencerne hos deres Partnere. Netteam har opnået nedenstående specialiseringer fra Cisco som et bevis på kvaliteten af vores ydelser og kompetencer inden for salg, teknik og service.

Advanced Security Architecture Specialization

Advanced Data Center Architecture Specialization

Advanced Enterprise Networks Architecture Specialization

Advanced Collaboration Architecture Specialization