Om Netteam

 

Netteam er et konsulent- og implementeringshus af netværksløsninger og collaboration til virksomheder af alle størrelser, og med fokus på stabilitet, sikkerhed og service.

Vi garanterer en sikker, fleksibel og effektiv kommunikation, løsninger der skaber værdi for dig og din virksomhed uanset om det er en totalløsning eller integration af enkeltstående produkter. Som Cisco Gold Partner sikrer vi en solid platform på forkant og i konstant udvikling.

 

Kunden i centrum

Hos os er du og din virksomhed i centrum og vi tror på at et tæt og direkte samarbejde med vores kunder er forudsætningen for de mest effektive løsninger der skaber de bedste relationer.

Uanset projektets omfang, sørger vi altid for, at du som kunde får produkter, rådgivning og service på et højt tekniske niveau og altid med en professionel tilgang fra et dedikeret team.

 

Et team på forkant

Netteam Technology A/S er grundlagt i 2001 af Peter Durup og er siden vokset til en virksomhed med 43 ansatte, afdelinger på både Sjælland og i Jylland og en omsætning på mere end 100 mill. DKK og i fortsat vækst.

I Netteam er vi altid på forkant med udviklingen og det ligger dybt forankret i vores DNA, at vi konstant sørger for at videreuddanne og certificere vores medarbejdere.

Her får du høj faglig kompetence og fokus på lige netop dit behov. Nærhed i form af et stort engagement i vores kunder og så er vi er specialister i datacentre, LAN/WAN, netværk, IP-telefoni, videokonference-udstyr og Cloud management.

 

De vigtigste parametre i Netteam er at have de bedste netværkskonsulenter og et solidt team, der sammen, sikrer vidensdeling på tværs af organisationen, for at sikre den bedste service over for vores kunder.

 

Vores værdier

– Personligt samarbejde med kunden i centrum
– En nærværende og langsigtet relation
– At være en fleksibel og agil partner
– At værne om et godt arbejdsmiljø

 

Værdier der tilsammen udgør vores særlige DNA hvor vi sætter vores kunder i centrum.

 

 

Broadnet/GlobalConnect

D. 25. april 2019 blev det offentliggjort at Netteam bliver en del af Broadnet/GlobalConnect (Handlen er betinget af konkurrencemyndighedernes endelige godkendelse). Med GlobalConnect som søsterselskab, kan vi udover LAN, it-sikkerhed og Unified Communications også tilbyde WAN-løsninger og hosting services fra GlobalConnect. Du vil med andre ord kunne bruge Netteam som totalleverandør.

Du kan læse meget mere om, hvad det nye ejerskab betyder for vores kunder i denne offentliggørelse.

 

 

Mission

Med kunden i centrum er det vores ønske at yde den bedste service og derigennem give de bedste forudsætninger for at udvikle deres virksomhed. 

Ved indsigt i og forståelse af kundernes behov kan vi levere hurtige, effektive og fremtidssikrede løsninger.

 

Vision

Vi vil i Netteam være mere end bare leverandør, vi vil være din foretrukne partner. Derfor arbejder vi hele tiden på at uddanne og certificere vores team af konsulenter. Således er vi altid på forkant med udviklingen og kan levere den bedste service og de bedste løsninger. Vi vil være en attraktiv virksomhed med et godt arbejdsmiljø til glæde for vores kunder og medarbejdere.