Netteam udnævnt som Cisco Commercial Partner of the Year!

Vi er stolte af at kunne meddele at vi for 3. år i træk har modtaget denne fornemme pris ved Cisco Partner Summit 2017!

 

Det årlige Cisco Partner Summit finder i disse dage sted i Dallas, Texas, hvor det netop er blevet offentliggjort at Netteam er blevet udnævnt som Commercial Partner of the Year 2017. På billedet herunder ses Netteams salgschef Hans Knudsen sammen med Niels Münster-Hansen, Adm. Direktør for Cisco Danmark, ved overrækkelsen af prisen som blev modtaget med denne begrundelse:

 

”Netteam har igennem hele året investeret væsentligt i Commercial segmentet. Denne satsning har resulteret i mange gode fælles wins indenfor teknologi områder så som security, networking og collaboration.  

I august åbnede Netteam nyt kontor i Skanderborg og her har man fra starten af valgt at satse målrettet på Commercial markedet. Dette er vi overbeviste om også vil give afkast i fremtiden. 

Netteam er kendetegnet ved deres kompetencer (teknisk såvel salgsmæssige), og ikke mindst deres mangeårige fokus på kunderne i Commercial markedet. Netteam er årets Cisco Commercial partner i FY17 og vi har store forventninger til samarbejdet i året der kommer.”

 

 

Det er med stor glæde i Netteam at vi modtager denne udmærkelse som vi ser som en stor anerkendelse af det solide partnerskab vi har med Cisco Danmark – og ikke mindst det store arbejde vi lægger i at servicere og levere de bedste løsninger til vores kunder.

Cisco’s commercial segment har et specielt fokus for Netteam, hvor mange mindre og mellemstore danske virksomheder, foretrækker at benytte vores netværkskompetencer og fleksible serviceydelser til at løse deres behov.

Hér på siden kan du læse mere om Netteam eller gå til vores aktivitetsside hvor du kan tilmelde dig vores kommende seminarer som vi afholder i samarbejde med Cisco.