Netteam sætter det stærkeste hold

Tre af landets dygtigste netværksteknikere starter hos Netteam pr. 1. marts.

          Torben Ramsing og Nicolai Fogh er to af de nye ansigter i Netteam

Tre af landets dygtigste netværksteknikere starter hos Netteam pr. 1. marts. De er med til at gøre Danmarks stærkeste konsulentteam endnu bedre og bredere – klar til nye kunder i alle segmenter. 

Sidste år indgik Netteam nye kundeaftaler med 75 vidt forskellige virksomheder og oplever igen i år stærk fremdrift. Netteam modtager ugentligt henvendelser fra potentielle kunder og har derfor udvidet medarbejderstaben med tre yderst kompetente netværkskonsulenter pr. 1. marts. Det fortæller salgschef Hans Wangsøe Knudsen.

– Netteam er inde i en rigtig spændende udvikling. Vi har igennem mange år haft nogle af de højest certificerede teknikere og mener selv, at vi har Danmarks stærkeste konsulentteam, som nu bliver endnu stærkere og dækker endnu bredere. Det gør, at vi kan supportere kunder i alle segmenter, siger Hans Wangsøe Knudsen.

Altid tæt på kunden

De nye medarbejdere er Tom Stampe, Nicolai Fogh og Torben Ramsing. Tom Stampe er CCIE-certificeret på Security-området og er ansat som Technical Lead. Nicolai Fogh er CCIE-certificeret på Router/Switching, mens Torben Ramsing i en årrække har arbejdet som driftskonsulent for en af Danmarks største virksomheder. – Hos Netteam er det utrolig vigtigt, at vores teknikere altid har tid til at følge op på eksisterende kunders behov og samtidig har mulighed for at tage godt imod nye kunder. Derfor udgør konsulentteamet også mere end halvdelen af vores medarbejderstab. Vores mål er ikke at få den højest mulige udfaktureringsgrad. Vi tror på, at det på lang sigt er den eneste rigtige løsning at tage os tid til at give kunderne den bedst mulige support, siger Hans Wangsøe Knudsen.

Hele tiden forrest i feltet

Derfor er det essentielt hele tiden at kunne tiltrække de rigtige medarbejdere. Ikke for at blive en af de største virksomheder i branchen – det er ikke en ambition – men for konstant at kunne styrke organisationen og fortsætte den gode spiral.

– Vi bruger rigtig mange ressourcer på hele tiden at udvikle Netteam som arbejdsplads. Vi vil være Danmarks stærkeste på vores område, og det gør vi både ved at tiltrække dygtige medarbejdere og samtidig skabe plads til, at den enkelte kan udvikle sig, siger Hans Wangsøe Knudsen.

For Tom Stampe (Billedet) har Netteam da også været det indlysende valg. Han medbringer 25 års erfaring, som han glæder sig til at bringe i spil i en nyoprettet stilling som Technical Lead på Security. Det er et område under voldsom udvikling, ikke mindst i forhold til omfanget og typen af sikkerhedsangreb.

– Jeg har været i branchen i 25 år og har aldrig set noget lignende. Den virtuelle kriminalitet er eksploderet, og desværre har vi foreløbig kun set toppen af isbjerget. Derfor har jeg inden ansættelsen spurgt, om Netteam er klar til at foretage de nødvendige investeringer og gå all in på sikkerhedsområdet. Og jeg glæder mig til at være en del af Netteam, hvor jeg får lov til at være med til at løfte den store udfordring, siger Tom Stampe.

Den nyeste viden skal sættes i spil

Han har selv et stort kendskab til Cisco Danmark og stræber efter at tage en Firejumper-uddannelse, hvor han får mulighed for at samarbejde med Ciscos egne udviklere i Danmark og USA. For at sikre fuldt indblik i den nyeste udvikling har han planer om at bygge sit eget security-lab med alle de nye løsninger fra Cisco. Dermed kan Netteam fremvise ‘live’ demonstrationer af de nyeste sikkerhedsløsninger for sine samarbejdspartnere.

– Cisco er i en konstant udvikling, og her bliver vi bare nødt til at være med på beatet og være first mover på mange af de nyeste teknologier. Hos Netteam får jeg en rolle som ‘arkitekt’, hvor jeg får mulighed for at fordybe mig og sikre, at vi hele tiden kan stille den nyeste viden til rådighed for vores kunder. Det ser jeg rigtig meget frem til, siger Netteams nye Technical Lead, Tom Stampe.