Netteam indleder samarbejde med F5


Hos Netteam er IT-sikkerhed i vores kunders netværk én af de vigtigste prioriteter. Derfor har vi indgået et samarbejde med F5, én af verdens førende udbydere af sikkerhedsløsninger, for at løse vores opgave endnu bedre.

Netteam konsoliderer sine sikkerhedsløsninger ved at etablere partnerskab med F5, der gør, at vi kan favne kunderne endnu bredere på deres sikkerhedsbehov. I samarbejde med F5 og distributøren Westcon opbygger Netteam sit kompetencecenter på højeste niveau, med rådgivning, design og installation, samt support 24/7.

Johnny Olsen fra Westcon udtaler følgende om det nye samarbejde:

“IT-Konsolidering, beskyttelse af data og apps – og ikke mindst håndteringen af en af de allerstørste udfordringer It-verdenen står overfor i dag: Krypteret trafik (SSL) som også kan indeholde malware – og hvor det er besværligt eller dyrt at inspicere via et mere basic og traditionelt standard-setup.

F5 giver visibilitet og kontrol i netværket og sikkerhed omkring data og apps. Ligeledes kan F5 hjælpe organisationer med den digitale transformation med skift mellem datacentre og clouds. Derfor passer F5 rigtig godt sammen med Netteams øvrige producenters løsninger, så Netteam fortsat kan tilbyde kunderne at levere løsninger som løser de største udfordringer inden for IT-sikkerhed, som virksomhederne står overfor i dag. “

I Netteam ser vi frem til samarbejdet med F5 og Westcon – og glæder os til præsentere vores kunder for vores nye muligheder inden for IT-sikkerhedsløsninger.

Ring til vores salgsafdeling på +45 44 88 29 00 eller udfyld nedenstående formular for at høre mere.

Hør mere om vores IT-sikkerhedsløsninger

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.