Gratis e-guide til online møder

Covid-19 har medført store forandringer i danske virksomheder, hvor mange arbejder hjemmefra eller på skift. Det sætter store krav til sikkerheden og brugervenligheden af online mødesystemer.

Arbejder I også under nye og mere fleksible forhold? Med et moderne online mødesystem kan du trygt samle dit team når som helst, hvor som helst.

I en tid hvor hjemmearbejdsdage og afstand præger det danske erhvervsliv, kan online møder være med til at styrke jeres virksomhed både under og efter covid-19-krisen.

Udviklingen har nemlig påvist en række fordele, som virksomheder kan udnytte og bygge videre på. F.eks. har covid-19 omstændighederne resulteret i en større produktivitet og effektivitet blandt de medarbejdere, som trives med at arbejde hjemmefra. Det har fået flere arbejdsgivere til at overveje at implementere muligheden for faste hjemmearbejdsdage.

Ved at investere i et højteknologisk mødesystem kan du imødekomme udviklingen og sikre, at dine medarbejdere kan afholde møder med hinanden, kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere uden at være fysisk til stede på kontoret.

Cisco Webex – markedets mest sikre løsning
Med Cisco Webex får du en sikker og brugervenlig løsning i høj kvalitet, der integrerer både audio, video og webkonferencer.

Du får bl.a. ubegrænset Full HD mødeafholdelse med op til 1000 deltagere, dokument- og skærmdeling, optage- og redigeringsfunktioner, mulighed for deltagelse via videosystemer og meget mere.

I vores nye gratis e-guide til online møder kan du læse mere om Cisco Webex og alle fordelene ved et moderne online mødesystem.

Download e-guide

Klik hér