Finansier din Cisco-løsning til 0 % i rente

Hvorfor vente? Opdater din IT-infrastruktur med Cisco easylease finansiering til 0 procent i rente.


Er din IT-infrastruktur opdateret? Eller ønsker du at implementere en eller flere Cisco-løsninger i din virksomhed? Vi giver dig nu muligheden for at indfri dine ambitioner med Cisco easylease.

 

0 % i rente, 100 % tryghed

Cisco lancerede i sommeren 2017 en ny æra af netværk – The Network. Intuitive, og der er sidenhen kommet en række nye features og produkter, der tilsammen skaber rammen om fremtidens IT-løsning.

Vil du med på bølgen? Med Cisco easylease finansiering af Cisco-løsninger er det nu muligt for din virksomhed at investere i den nyeste teknologi, samtidig med at du får trygheden ved regelmæssige og forudsigelige betalinger.

 

Fleksibel og konkurrencedygtig finansiering

Finansieringsprogrammet easylease tilbydes af Cisco og understøtter din virksomheds mål og teknologibehov. Med easylease undgår du store kontante betalinger ved at dele fakturaen på 36 måneder, og du har selvfølgelig altid mulighed for at opgradere og tilpasse i takt med, at markedet udvikler sig.

Med andre ord – easylease gør det muligt at opnå størst mulig udbytte af Ciscos banebrydende produktportefølje, og finansieringsprogrammet inkluderer naturligvis HW, SW, serviceaftale, konsulenttimer m.fl. og gælder alle Cisco-løsninger op til 1,9 mio. kr.

 

Aldrig er du hjulpet bedre på vej med din finansiering af nye Cisco produkter.  

Bliv kontaktet i dag eller skriv til salg@netteam.dk